Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na VILO

Udostępnij

Bagietka

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198171487639/
Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/viloxikowy/
Nick oskarżonego: vilo
Opis sytuacji: Chłop ma admina, goście nie ogarniają ct a nic nie robi z nimi. Twierdzi że gadał z ojcem 
Serwer: JailBreak    
Dowody: Demko z mapy jb_prison_architect_v1 

• Smutne. 4

Zacznijmy od tego, że od początku kiedy wszedłem na serwer każdy nadużywał mikrofonu, kiedy uciszyłem 15 osób gadających o tym, jaki Pabixon nie jest zły to od razu powiedziałem by Enzo prowadził w CT. Kiedy tego nie potrafił, dostał ode mnie bana za nieogarnianie. Kolejną rundę prowadził SZNUR, obserwowałem jak prowadził zabawę i całą rundę. Dosłownie po niej zadzwonił do mnie pilny telefon, że mam sprawdzić maila, przeszedłem więc na SPEC'a i poszedłem na maksymalnie pięć minut w afka. Ktoś nadał zabawę i w tym momencie wróciłem, poszły na mnie od razu zarzuty że afcze i nie widzę jak ludzie bugują deagle mimo że osoby które to robiły dostały slay. Kolejny dzień to KD, SZNUR przeszkadzał KCM w zabawie uderzając go kosą. Po skończonych KD od razu otrzymał ode mnie CTbana. Nie wiem dlaczego Wy, jako społeczność JailBreaka traktujecie nas, administratorów jak maszyny; jak jest 15 osób w TT, a 4 w CT i każdy na dodatek coś mówi, a jestem sam to się raczej nie rozdwoję. Dziękuje, miłego dnia.

• Haha! 1

Masakra ci co piszą te skargi to za przeproszeniem ułomy. To że admin jest na spec nie oznacza że zawsze kogoś sprawdza. Vilo moim zdaniem ma rację że czasem jest ciężko ogarnąć wszystko na raz. Btw piszecie te skargi o byle co ogarnijcie się. 

• Smutne. 2
8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się, - osoba wypowiadająca się nie była naocznym świadkiem zdarzenia.

Przez SK4N3R,

W dniu 4.02.2020 o 14:50, vilo napisał:

powiedziałem by Enzo prowadził w CT. Kiedy tego nie potrafił, dostał ode mnie bana za nieogarnianie.

To prawda, ale propozycja ode mnie to abyś dawał wcześniej ctbany a nie kiedy już minęła minuta i zaczął się fd.

Sznur zrobił jednego fk, tylko że to był taki fk że każdemu mogło się to stać. Kiedy kazał zrobić szereg na strzałach to więźniowie się ustawili bez problemu po czym sznur się zabił, możliwe że vilo nie sprawdził jak zginął i myślał że tt go zabiło. W tym momencie vilo powinien dać ctbana. 

vilo poszedł afk

poszły na mnie od razu zarzuty że afcze i nie widzę jak ludzie bugują deagle mimo że osoby które to robiły dostały slay.

Prawda

Kolejny dzień to KD, SZNUR przeszkadzał KCM w zabawie uderzając go kosą. Po skończonych KD od razu otrzymał ode mnie CTbana.

Prawda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności