chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Link do steam: *klik* Link do steam oskarżonego: *klik* Nick oskarżonego: vilo Opis sytuacji: Admin nic nie robi gdy każdy się wyzywa na chacie, napisałem "je**c disa" inni dopisywali jakieś "syna diabła" i inne takie, admin nawet nie dał ostrzeżenia, gdy wszedł do ct gracz który nie ogarniał admin nic nie zrobił tylko go zostwił. Ja rozumiem że on jest nowy ale chyba powinien znać podstawowe komendy typu /mute /gag /ctban Serwer: Jailbreak Dowody: Demko, dodam je w odpowiedzi bo nie pamiętam jaka mapa i czas 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vilo Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Zacznijmy od tego, że takowe osoby które widziałem gdy wyzywają otrzymywały ostrzeżenia na chacie (Leon jest tego przykładem). Każdy jest człowiekiem, nikt nie jest robotem więc mogło mi się zdarzyć też tak, że akurat na ten chat nie spojrzałem. Dodam także, że wszystkie komendy są mi znane, a to że ich po prostu nie użyłem to mój błąd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Chuja, sam prowokowales i rzucałeś się o wszystko. Btw brak dowodów, a skoro czasu i mapy nie pamiętasz to ciekawe jak znajdziesz ją po czasie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Teraz, 7days napisał: Chuja, sam prowokowales i rzucałeś się o wszystko. Btw brak dowodów, a skoro czasu i mapy nie pamiętasz to ciekawe jak znajdziesz ją po czasie xD Nie było cię na mapie wtedy, demko znajdę więc X D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) 19 minut temu, Chakra napisał: Nie było cię na mapie wtedy, demko znajdę więc X D Nie ważne że nie był, obaj wiemy że prowokujesz, i obaj wiemy że sam dostaniesz karę..... Vilo jest nowy serwer pewnie jak ostatnio miał 20/25 graczy i pewnie był jedynym adminem. Nie jest to takie proste ogarnąć 20 typa. Na dodatek zanim napisze komendę i da mute jednemu gdy 5 gada reszta przestanie i niewiadomo komu jeszcze trzeba dać to napiszą że faworka. Nosz k*rwa skarga jest o byle gówno i nie potrzebna chcecie żeby serwer się ogarną a sami zaczynacie i się dziwicię gdzie w tym logika. Edytowane 3 Lutego 2020 przez RUMUN_Andrzej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 1 minutę temu, RUMUN_Andrzej napisał: Nie ważne że nie był, obaj wiemy że prowokujesz, i obaj wiemy że sam dostaniesz karę..... Vilo jest nowy serwer pewnie jak ostatnio miał 20/25 graczy i pewnie był jedynym adminem. Nie jest to takie proste ogarnąć 20 typa. Na dodatek zanim napisze komendę i da mute jednemu gdy 5 gada reszta przestanie i niewiadomo komu jeszcze trzeba dać to napiszą że faworka. Nosz k*rwa skarga jest o byle gówno i nie potrzebna chcecie żeby serwer się ogarną a sami zaczynacie i się dziecię gdzie w tym logika. było około 7 osób a on nikomu nie dał gaga więc 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Link do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20200203-105703-2079645950-jb_arctic_jail_v2-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-1129.zip 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 2 godziny temu, Chakra napisał: X D No idk, byłem na innej gdzie się też srales do vivo więc 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Ogólnie vilo cały czas prowadził i mogło to spowodować że nie widział niektórych rzeczy. Też osoby na serwerze nie zgłaszały niczego. Spoiler chakra: jebac disa Sand: kurwe MMZ❤: skurwysyna Leon: pedaĹ‚a Brak reakcji vila która mogła być spowodowana prowadzeniem rundy 2 min przerwy Leon: no wiem kurwa jebana chakra Leon: speirodlonie Leon: jacys Leon: do potegi vilo: Leon nie obrazaj Długo po tym MaTďľ‚: kurwa jebana naucz sie mowic Długo po tym Leon: warden smeic vilo: leon slowa Co do: W dniu 3.02.2020 o 12:33, Chakra napisał: gdy wszedł do ct gracz który nie ogarniał admin nic nie zrobił tylko go zostwił. Ten gracz zapomniał tylko raz odliczyć po otworzeniu cel i tak naprawdę prowadził normalnie. Nie nadaje ctbana. Za to co Leon pisał wyżej i za to jak się zachowuje na serwerze nadaje mu gaga na 2d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 @ viloostrzeżenia zostaw na drobne przewinienia- hołotę banuj od razu. bądź czujny na to co inni piszą i mówią. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi