Skocz do zawartości

[Przyjęta]Dobry admin polecam | skarga JB

Udostępnij

chakrapoprostuPOLSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: *klik*

Link do steam oskarżonego: *klik*

Nick oskarżonego: vilo
Opis sytuacji: Admin nic nie robi gdy każdy się wyzywa na chacie, napisałem "je**c disa" inni dopisywali jakieś "syna diabła" i inne takie, admin nawet nie dał ostrzeżenia, gdy wszedł do ct gracz który nie ogarniał admin nic nie zrobił tylko go zostwił. Ja rozumiem że on jest nowy ale chyba powinien znać podstawowe komendy typu /mute /gag /ctban
Serwer: Jailbreak
Dowody: Demko, dodam je w odpowiedzi bo nie pamiętam jaka mapa i czas :/

• Smutne. 3

Zacznijmy od tego, że takowe osoby które widziałem gdy wyzywają otrzymywały ostrzeżenia na chacie (Leon jest tego przykładem). Każdy jest człowiekiem, nikt nie jest robotem więc mogło mi się zdarzyć też tak, że akurat na ten chat nie spojrzałem. Dodam także, że wszystkie komendy są mi znane, a to że ich po prostu nie użyłem to mój błąd.

• Lubię to! 1

19 minut temu, Chakra napisał:

Nie było cię na mapie wtedy, demko znajdę więc X D

Nie ważne że nie był, obaj wiemy że prowokujesz, i obaj wiemy że sam dostaniesz karę..... 

Vilo jest nowy serwer pewnie jak ostatnio miał 20/25 graczy i pewnie był jedynym adminem. Nie jest to takie proste ogarnąć 20 typa. Na dodatek zanim napisze komendę i da mute jednemu gdy 5 gada reszta przestanie i niewiadomo komu jeszcze trzeba dać to napiszą że faworka.

Nosz k*rwa skarga jest o byle gówno i nie potrzebna chcecie żeby serwer się ogarną a sami zaczynacie i się dziwicię gdzie w tym logika.

Edytowane przez RUMUN_Andrzej
  • Lubię to! 1

1 minutę temu, RUMUN_Andrzej napisał:

Nie ważne że nie był, obaj wiemy że prowokujesz, i obaj wiemy że sam dostaniesz karę..... 

Vilo jest nowy serwer pewnie jak ostatnio miał 20/25 graczy i pewnie był jedynym adminem. Nie jest to takie proste ogarnąć 20 typa. Na dodatek zanim napisze komendę i da mute jednemu gdy 5 gada reszta przestanie i niewiadomo komu jeszcze trzeba dać to napiszą że faworka.

Nosz k*rwa skarga jest o byle gówno i nie potrzebna chcecie żeby serwer się ogarną a sami zaczynacie i się dziecię gdzie w tym logika.

było około 7 osób a on nikomu nie dał gaga więc :peepoThink:

• Smutne. 3

Ogólnie vilo cały czas prowadził i mogło to spowodować że nie widział niektórych rzeczy.

Też osoby na serwerze nie zgłaszały niczego.

Spoiler

chakra: jebac disa

Sand: kurwe  

MMZ❤: skurwysyna

Leon: pedała

Brak reakcji vila która mogła być spowodowana prowadzeniem rundy

2 min przerwy

Leon: no wiem kurwa jebana chakra

Leon: speirodlonie

Leon: jacys                                                    

Leon: do potegi

vilo: Leon nie obrazaj

Długo po tym

MaTďľ‚: kurwa jebana naucz sie mowic

Długo po tym

Leon: warden smeic

vilo: leon slowa

Co do:

W dniu 3.02.2020 o 12:33, Chakra napisał:

gdy wszedł do ct gracz który nie ogarniał admin nic nie zrobił tylko go zostwił.

Ten gracz zapomniał tylko raz odliczyć po otworzeniu cel i tak naprawdę prowadził normalnie. Nie nadaje ctbana. 

Za to co Leon pisał wyżej i za to jak się zachowuje na serwerze nadaje mu gaga na 2d.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności