Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na k13rownik

Udostępnij

Geezi

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/GeeziGeeziGeezi/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198171206487/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) k13rowca / STEAM_11105470379 < steam id
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Freekill, Freekill specjalny, Faworyzacja, Obrazanie,Przeszkadzanie w prowadzeniu, Naduzywanie mikrofonu, WallHack(chyba) Wchodzenie do CT bez przeczytania zasad, oraz bycie nie ogarnietym klawiszem jak i wardenem, podpowiadanie. (i chyba to wszystko nie jestem pewien)
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Jailbreak CSGO
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) 

Tutaj jest cale video z  bonus clipem, obejrzyj cale!

6 godzin temu, RUMUN_Andrzej napisał:

Dawałem mu mute na 120 wczoraj pomimo ostrzeżeń nie ogarniał zachowania jak najbardziej dla niego to normalne 

+1, czekam zeby wklepali mu bana, byl/jest na servie juz, oczywiscie nie ma zadnego admina online! Wiec jesli ktos to czyta to przybadz na jb

12 godzin temu, k13rowca napisał:

ja to sie nie zgadzam po obejrzeniu calego demka wszystko jest ok a konfidentów i 60 nie tolerujemy dlatego walczylem mężnie w nocy z tym karaluchem

Przeczytaj sobie w słowniku co to obraza i nadmierne przeklinanie bo chyba nie rozumiesz, 

Jak mówiłem nadal się nie zmienił, gdy tylko włącza mikro to klnie jak popadnie i obraża

1 minutę temu, MrWhite napisał:

k13rowca - nadmierne obrażanie, nadmierne przeklinanie, nadużywanie mikra itp - mute 7d (nadane)
M O N D E J - nie kreatywne prowadzenie, podrzucanie granatów - ctban 90 min (do nadania)

A gdzie freekille na mnie i innych? :^ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności