Geezi Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/GeeziGeeziGeezi/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198171206487/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) k13rowca / STEAM_11105470379 < steam id Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Freekill, Freekill specjalny, Faworyzacja, Obrazanie,Przeszkadzanie w prowadzeniu, Naduzywanie mikrofonu, WallHack(chyba) Wchodzenie do CT bez przeczytania zasad, oraz bycie nie ogarnietym klawiszem jak i wardenem, podpowiadanie. (i chyba to wszystko nie jestem pewien) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Jailbreak CSGO Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) Tutaj jest cale video z bonus clipem, obejrzyj cale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Dawałem mu mute na 120 wczoraj pomimo ostrzeżeń nie ogarniał zachowania jak najbardziej dla niego to normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geezi Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 6 godzin temu, RUMUN_Andrzej napisał: Dawałem mu mute na 120 wczoraj pomimo ostrzeżeń nie ogarniał zachowania jak najbardziej dla niego to normalne +1, czekam zeby wklepali mu bana, byl/jest na servie juz, oczywiscie nie ma zadnego admina online! Wiec jesli ktos to czyta to przybadz na jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k13rowca Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 ja to sie nie zgadzam po obejrzeniu calego demka wszystko jest ok a konfidentów i 60 nie tolerujemy dlatego walczylem mężnie w nocy z tym karaluchem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Dodam od siebie że ten człowiek jest bardzo toksyczny. Nie rwx wyzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 12 godzin temu, k13rowca napisał: ja to sie nie zgadzam po obejrzeniu calego demka wszystko jest ok a konfidentów i 60 nie tolerujemy dlatego walczylem mężnie w nocy z tym karaluchem Przeczytaj sobie w słowniku co to obraza i nadmierne przeklinanie bo chyba nie rozumiesz, Jak mówiłem nadal się nie zmienił, gdy tylko włącza mikro to klnie jak popadnie i obraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k13rowca Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 We 60 utkaj leb, gadasz glupoty 1 spam, brak kultury Przez SK4N3R, 2 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) k13rowca - nadmierne obrażanie, nadmierne przeklinanie, nadużywanie mikra itp - mute 7d (nadane) M O N D E J - nie kreatywne prowadzenie, podrzucanie granatów - ctban 90 min (do nadania) Edytowane 3 Lutego 2020 przez MrWhite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geezi Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 1 minutę temu, MrWhite napisał: k13rowca - nadmierne obrażanie, nadmierne przeklinanie, nadużywanie mikra itp - mute 7d (nadane) M O N D E J - nie kreatywne prowadzenie, podrzucanie granatów - ctban 90 min (do nadania) A gdzie freekille na mnie i innych? :^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Obejrzałem jeszcze dokładniej tą akcje z podejrzeniem wh. Jak na razie daje perma za wh ale @ SKJlub @ SchMidTmoglibyście sprawdzić to demko runda 1:8. k13rowca cały czas patrzy w kierunku Geezi'ego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Gracz k13rowca cały czas wiedział gdzie siedzi GEEZI i patrzył przez ścianę czy się nie przemieszcza, po wejsciu do kampy od razu wiedział gdzie się wcelować. Dla mnie ewidentne WH. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi