Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na Admina vilo

Udostępnij

vilo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: vilo
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Uważam, iż jestem adekwatną osobą na owe stanowisku z kilku możliwych względów. Pierwszym z nich jest oczywiście mój wiek, co za tym idzie to również opanowanie i dojrzałość. Jestem personą mało konfliktową, staram się wszystkie sprzeczki rozwiązywać łagodnie idąc często na kompromis. Przede wszystkim nie jestem jednostronny, zawsze zwracam też uwagę na drugą osobę. Byłem administratorem na kilku innych platformach, gdzie oczywiście zasady różniły się bardzo mocno, ale nauczyłem się tego, aby za szybko nie brać zaufania do każdego użytkownika. Mogę nazywać się graczem owego serwera od 22 stycznia, lecz mimo takiego stażu zdecydowałem się napisać owe podanie, gdyż należę do tej części osób która dosyć szybko się uczy (Regulaminy opanowane). Nie mam problemu z podporządkowaniem się osobom wyżej posadzonym w administracji bądź tym z dłuższym stażem. Dodam także, że jestem tzw. nocnym graczem, wiadomo że w tygodniu jest szkoła jak i życie prywatne, dlatego często jestem od godziny wieczornych do nawet 2 rano.
Doświadczenie w adminowaniu: Jak wyżej wspomniałem, miałem jedynie doświadczenie na platformie Multi Theft Auto, gdzie kilka lat zajmowałem posadę administratorską.
Jak długo gram w CS:GO?: Z wszystkimi kontami będzie gdzieś z 2000h.
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W tygodniu; od 21 do 1, a w weekendy zależy; od 10 do 13 lub od 22 do 3
Link GT: https://www.gametracker.com/player/vilo/137.74.7.15:30050/
Znajomość SM: 3/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/viloxikowy/
Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

• Lubię to! 1

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności