Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Administratora hns#2

Udostępnij

meep

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198346971876/

Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/

Nick oskarżonego: uSzanowankoo!
Opis sytuacji:W momencie w, którym zacytowałem pewnego gracza serwera, dostałem gaga za użyte w nim przekleństwo, natomiast gdy oskarżony zrobił dokładnie identyczną rzecz na czacie oraz na czacie głosowym pozostał on nieukarany. Następnie dostałem groźby bana za rzeczy których nie zrobiłem a po wielokrotnym pytaniu o powód bana zostałem zbanowany na 60 minut za prowokację, która miejsca nie miała. :))
Serwer:na serwerze hns#2
Dowody:gdy będzie już demko wkleję tu moje wiadomości z czatu, w których prowokacja nie nastąpiła ani razu.

Od początku mapy ty i leon prokowaliście mnie. 

Dodatkowo mogłem cię ukarać za:
- Szkodzenie serwerowi [mut/gag + odmutowania/odneblowania] + niżej punkt.
- Mówiłeś że rozdajesz zaraz bany [dla Bartka]. Ostrzegałem Cię o konsekwencjach z tego czynu.
- Liczne przekleństwa zanim wbiłem na serwer [słowa graczy]
- Prowokowanie mojej osoby podczas mojej nieobecności.

Poczekajmy na demko z mapki i wszystko dokładnie rozpisze jak będzie trzeba. 

• Haha! 1

8 minut temu, uSzanowankoo napisał:

Od początku mapy ty i leon prokowaliście mnie. 

Dodatkowo mogłem cię ukarać za:
- Szkodzenie serwerowi [mut/gag + odmutowania/odneblowania] + niżej punkt.
- Mówiłeś że rozdajesz zaraz bany [dla Bartka]. Ostrzegałem Cię o konsekwencjach z tego czynu.
- Liczne przekleństwa zanim wbiłem na serwer [słowa graczy]
- Prowokowanie mojej osoby podczas mojej nieobecności.

Poczekajmy na demko z mapki i wszystko dokładnie rozpisze jak będzie trzeba. 

A od kiedy prowokacją jest pytanie o powód gaga i bana?

Oraz od kiedy ban przychodzi przed dokonaniem czynu?

Resztę spraw mogłeś też wpisać wo powodzie jednak nie zrobiłeś tego, nie trzymasz się regulaminu ani dla graczy ani dal administracji, brak degradacji w tej sprawie będzie faworyzacją ze strony admina, a więc jeśli rozwiąże on tę sprawę również on otrzyma skargę.

Edytowane przez meep
  • Haha! 1

Poczekaj na demko i sprawdzi to ktoś z wyższych rang i rozpisze Ci dokładnie co i jak. Ewentualnie napisze to sam, ale wtedy nie uwierzysz w moje słowa. Dostawałeś około 5-10 zgłoszeń w kilka rund na temat łamań regulaminu. Dostałeś ostatecznie bana za prowokacje na czacie testowym. Jak będzie demko to Ci napisze wszystko co się działo na mapie w twoim wykonaniu. 

Poczekaj cierpliwie te 2-3 godzinki do uploadu demka. Jutro po pracy Ci napisze wszystko [opracowanie demka]. 
I przestań spamować na forum. 

P.S: Mapa to wardisup / godzina ~20

// Mody złączcie w jeden post ;) 

• Haha! 1
Done.

Przez raven,

Mapy: hns_maps_v3 / seek_wardisup_final
Powód bana: Prowokowanie.

Od jego powrotu na serwer HnS nie rozmawiałem z nim [na serwerze], gdzie na wiadomościach steam wymieniłem z nim kilka zdań, które tak naprawdę na nic takiego nie wskazują [moją "postawę"]. Ataki w moją stronę, które są wyssane z palca.
Dowodem jest pierwszy atak na mapie hns_maps_v3, gdzie meep mówi o to takie rzeczy:

https://www.youtube.com/watch?v=M5PyHrMcCL4

Dodatkowo pisał meep, że często go atakowałem i byłem wobec niego toxic.. tutaj zapis rozmów pomiędzy mną a meepem na platformie steam. [Jako że meep pisze na mnie skargę o oskarżył że jestem toxic tez muszę dać to jako dowód, jako broniący się używam tego - w materiale nie ma żadnych danych osobowych].

https://www.youtube.com/watch?v=AKy5XkCzBwY

Czemu prowokacja to nazywanie mnie toxic?

Jestem graczem od ponad roku na serwerze HnS, gdzie zawsze jestem zapamiętany jako spokojny i miły admin, który nigdy nie zaatakował żadnego gracza na serwerze oraz poza nim. Walczyłem o te miano sporo czasu i nie pozwolę sobie przez kogo kolwiek stracić dany szacunek graczy. Zawsze banowałem według taryfikatora banów oraz staram się najczęściej ostrzegać przed banami / mutami [są wyjątki gdy gracze często łamią ten sam punkt regulaminu kilkukrotnie i nie widać u nich żadnej poprawy]. Dodatkowych ataków prowokacji znajdzie się więcej - więc jak ktoś z góry będzie chciał więcej dowodów to obejrzę resztę demek, gdzie się o mnie wypowiadasz w negatywny sposób.

Cytat

Następnie dostałem groźby bana za rzeczy których nie zrobiłem a po wielokrotnym pytaniu o powód bana zostałem zbanowany na 60 minut za prowokację, która miejsca nie miała. :))

Wyjaśniałem Ci, że dostaniesz karę za nadanie bana dla BartkaCB, którego chciałeś zbanować bez powodów [chyba, że wymyślonych przez siebie]. Podawałem Ci dany punkt regulaminu i taryfikatora banów, którego jak widać nie znasz. [Admin może dać bana innemu adminowi, gdy ten szkodzi serwerowi oraz jego graczom].

Cytat

natomiast gdy oskarżony zrobił dokładnie identyczną rzecz na czacie oraz na czacie głosowym pozostał on nieukarany.

Nie wiem gdzie ty miałeś przekleństwa z mojej strony, więc prosiłbym Cię o nie wprowadzanie graczy w błąd w tej skardze. Sprawdź demko z mapy wardisup_final.

Nie sprawdzałem już demka po 5 minutach, gdyż moim zdaniem sam materiał, którego użyłem z innej mapy [miałem informacje od graczy, że takie rzeczy gadasz na serwerze] i ban był też dyktowany wcześniejszym twoim zachowaniem.

Pozdrawiam,
uSzanowankoo!

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Bawienie się komędami - SB

Spoiler

Niepotrzebne wpisy usunąłem.

ɱεερ: bawie sie skoro nadal moge  (sytuacja gdzie daje sobie perm muta/gaga)

ɱεερ: czekam na bartka
ɱεερ: to dam bana
ɱεερ: wole jak wbije

ɱεερ: to jeszcze go zwyzywam

ɱεερ: ale bartek to juz perma powinien miec dawno :D

ɱεερ: najwiekszy toxic to bartek

ɱεερ: ktory z niewiadomych przyczyn nie ma jeszcze perm gaga/muta

ɱεερ: bartek wbija na serwer

ɱεερ: i jego pierwsze slowa to

ɱεερ: "siema kurwy"

ɱεερ: pozdrawiam

ɱεερ: moje ostatnie nie beda

ɱεερ: a czemu mute? XDDDDDD (uszanowanko dał przypadkiem muta zamiast gaga)

ɱεερ: a kiedy zaszkodzilem? XDXDXDXDXD

ɱεερ: zadalem pytanie

ɱεερ: a pytam sie kiedy zaszkodzilem XDDD

ɱεερ: ale nie szkodze a mi grozisz banem XDXDXDXD

ɱεερ: ty sie nie wychylaj gern

ɱεερ: nie twoja sprawa

ɱεερ: a i uszanowanko moze cytowac

ɱεερ: a ja za cytat dostalem gaga XDXDXDXDXDD

ɱεερ: JAK OBRAZA XDDDDD

ɱεερ: ZASTANOW SIE

ɱεερ: daj powod a nie gadasz

ɱεερ: XDDDDDDDDDDDDDDDD

ɱεερ: pytanie o powod to prowokacja

ɱεερ: a ja za cytowanie bartka dostalem od ciebie gaga XDDDDDD

Ja tu żadnej prowokacji ani wyzywania nie widzę. Jedynie to napisanie raz "siema kurwy" gdzie wtedy zacytował (oczywiście za zacytowanie można zmutować)

@ DOMINO

Skarga została przyjęta.

Tak jak wyżej 

Cytat

Ja tu żadnej prowokacji ani wyzywania nie widzę.

Co do tego @ uSzanowankoonajwyraźniej był podczas sporu (rezygnacja MEEP) z tym graczem i mógł podświadomie wyolbrzymić "występki" meep-a, meep został wtedy nie do końca słusznie ukarany.

Rozumiem że dużą rolę mogły tu odegrać emocje ale meepowi w danym momencie nie należała się kara.

uSzanowanko- następnym razem przemyśl czy faktycznie dla danego gracza należy się kara 

MEEP-nie posiada już admina na HNS więc za sb nie ma po co go karać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności