INVI Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Nick: ✔ムINVI✔ムImię: KamilWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Jestem na arenie już ponad dwa lata i myślę, że można mi zaufać.Nigdy nie miałem rangi, jaką jest ubt a chciałbym się sprawdzić w nowej roli. Spędzam dużo czasu na forum i sprawdzam je co jakiś czas.Wieczorami mam wolny czas ,więc ten czas mogę poświecę na oglądanie demek,chyba się przyda pomoc przy tak masowych skargach.Doświadczenie w ocenianiu demek: Nie miałem styczności z rangą, jaka jest ubt, ale potrafię ocenić demko w skali 6/10.Jak długo gram w CS:GO?: 1982hIle czasu poświęcam forum dziennie: ok 2hZnajomość SM: 4/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/INVI0001/Kontakt: Steam,Discord (INVI#0963) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Spoiler Spoiler Tylko dla mnie te podania,i i to podanie wyglądają prawie że 1:1? Btw. Jak 3 lata jak miałeś przerwę 2 lata Godzinę temu, invi napisał: Spędzam dużo czasu na forum Cytat Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Ty ostatnio nie uczestniczysz tutaj aktywnie. Godzinę temu, invi napisał: Doświadczenie w ocenianiu demek: Tak jak napisałem wyżej nigdy nie byłem na tym stanowisku, ale coś potrafię Co rozumiemy przez "Coś". Bo włączyć demko to potrafi każdy... Godzinę temu, invi napisał: Jestem na arenie już ponad trzy lata i myślę, że można mi zaufać. Koncu, dank itp. Też byli długo, a nie można było im do końca zaufać Na nie, przynajmniej byś się o odświeżone podanie postarał, a nie każde tą samą śpiewką, tą samą regułką. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez Matysiak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Godzinę temu, invi napisał: Doświadczenie w ocenianiu demek: Tak jak napisałem wyżej nigdy nie byłem na tym stanowisku, ale coś potrafię. To znaczy co? Nie. Matysiak wystarczająco napisał i sama zauważyłam twoje wcześniejsze podania. Zabawne. +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Nie Brak doświadczenia Brak aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Godzinę temu, invi napisał: Jestem na arenie już ponad trzy lata jeszcze jakis miesiac temu pisales, ze wlasnie mijaja 2 lata pobytu na arence, alez ten czas leci 1 godzinę temu, invi napisał: Spędzam dużo czasu na forum szczegolnie, ze nie uczestniczysz jakkolwiek w zyciu forum -aktywnosc -cos klamiesz w tych podaniach nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Nie -aktywnosc na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 TAK +Wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 +wiek +aktywność TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 2 godziny temu, SKJ napisał: Nie Brak doświadczenia Brak aktywności Powody up nie 1 3. Wypowiedzi w podaniach mają być określone (Tak lub Nie) przynajmniej z jednym argumentem za swoim stanowiskiem. - Okres próbny to nie głos na 'Tak' lub 'Nie'. - 'Powody wyzej' lub 'Powody XXX' to nie argument. Przez SK4N3R, 23 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Na arenie jesteś już długi czas. Nieważne jest czy są to dwa, czy trzy lata, na pewno jesteś tutaj dłużej niż większość wypowiadających się powyżej osób, także nie rozumiem po co się do tego przyczepiać. Spędzonego czasu na forum posiadasz dużo, ale mógłbyś poprawić swoją aktywność. Resztę wymagań spełniasz. Wolne miejsce jest, pracy dla UBT nie brakuje, a dla ciebie będzie to okazja do zdobycia doświadczenia. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. wystarczy przejrzeć twój profil i ostatnią aktywność po co ci ubt jak w ogole nie siedzisz na forum? nie wiem czemu to podanie stoi w ogóle Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi