DOMINO Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Nick: DOMINO Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ nie zawsze jest obecny admin na serwerze, jestem doświadczonym graczem (1200h cs go), mogę robić tzw owerwatche, znam język angielski co przydaje się na tym serwerze, posiadałem admina na innych serwerach, jeżeli to zaleta to wysokie rangi (MG2 i LEM), 77h na serwerze w ok 3 tygodnie Doświadczenie w adminowaniu: 3msc byłem adminem na 2-3 serwerach Jak długo gram w CS:GO?: ponad 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15:00-2:00 Link GT: https://www.gametracker.com/player/DOMINO/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/JACKBOND/ Mikrofon: TAK Kontakt: wiadomość prywatna steam https://steamcommunity.com/id/JACKBOND/ Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Edytowane 27 Stycznia 2019 przez raveN poprawiam nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na TAK +SM +WIEK +OGARNIETY +GT +DOSWIADCZENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yohny Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na tak ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na TAK!! ++ DOBRA MORDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 +wiek +sm +aktywność Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zdecydowanie na tak +Wiek +sm +gt Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na TAK: +wiek +doświadczenie +sm +aktywnośćPOWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Bardzo dobra aktywność Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi