Matysiak Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Propozycja to: Usunięcie dostawania obrażen na zabawie. Treść: Proponuję usunąć dostawanie obrażeń po uderzeniu kosą na zabawie HIDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) bez różnicy czy to jest czy nie Ale daje na na tak bo czasami nie chcący walne 20 razy kosą Edytowane 12 Stycznia 2020 przez Chakra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Taak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Jak najbardziej na tak. Były i może dalej są sytuacje gdzie osoba uderza kosą i nie patrzy na hp. Hp zabiera tylko uderzając LPM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Jestem na nie, według mnie jest to '' kara '' dla szukających. Np strzelając do kogoś jak go nie trafiają jest im odejmowanie hp. Jest to fajne urozmaicenie zabawy żeby ctki nie szli z negevem strzelając wokół siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 W dniu 7.03.2020 o 10:41, Ciosek napisał: Jestem na nie, według mnie jest to '' kara '' dla szukających. Np strzelając do kogoś jak go nie trafiają jest im odejmowanie hp. Jest to fajne urozmaicenie zabawy żeby ctki nie szli z negevem strzelając wokół siebie na tak dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi