DARNOK Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Heloł! dołączyłem dzisiaj dzięki użytkowniczce @ Domcia, a to dlatego ze wyjeb@li mnie za bycie zbyt szczerym udowadniając im faworke jaka panowała na takiej oplesniałej sieci (nazwy moze nie bede podawał bo juz dosc mam ostrzeżeń xd ). Prowadziłem tam galerie z pracami graficznymi jak i miałem rage grafika o która tutaj tez bym chciał sie postarać . Po za tym wszystkim byłem Admin na kazdym możliwym serwerku czyli JB, Dr, Surf który jest w moim serduszku tuż przy JB. To chyba już koniec wiec wszystkim życzę miłej gry jak i małych problemów ze mną 💁♂️ Edytowane 6 Stycznia 2020 przez DARNOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Siemanoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Powodzenia na tym JailBreak, fajnie zrobiony ale społeczeństwo XD. Witaj, brakuje tu grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 hi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 EELUWINA 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 hay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Siemano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Bry bry mordko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Wiitamy, mam nadzieję nowego GRAFIKA ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Siemka ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaspare Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Siemka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monte Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 hii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi