raven Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Propozycja to: Zamiana modelu SVIP'a. Treść: Obecny model SVIP'a Isaac Clarke ma słabe hitboxy, ponieważ strzelając w górną część głowy osoba z tym modelem w ogóle nie dostaje dmg, a poza tym czasami kilka sytuacji z tym, że jak jest polecenie np. patrz się maksymalnie w górę to osoba z tym modelem ginie, ponieważ model jest trochę źle zrobiony i gdy ma się patrzeć w górę patrzy się na wprost Proponuję, aby go zmienić któryś z modeli poniżej: https://gamebanana.com/skins/158090 Freddy Krueger Michael Myers Darth Vader https://gamebanana.com/skins/154984 Ellis https://gamebanana.com/skins/142388 Batman https://imgur.com/a/PbJ9Q4U Venom Snake https://gamebanana.com/skins/142881 PS. Wszystkie te modele są stworzone przez Kuristaje, czyli znanego autora modeli do CS:GO z którymi zazwyczaj, jak nie zawsze nie ma żadnych problemów PS2. Proponuję, aby resztę dodać do sklepu Edytowane 31 Stycznia 2019 przez raveN dodaje kolejne modele, żeby nie spamować propozycjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem za (darthvaderem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Wszystkie są ładne na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na TAK. Wszystkie modele są dopracowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 1 tak [svip] 2;3 dodac do kupienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 3 dla svipa bedzie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 +Darth Vader Można dodać Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem za vaderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Wielu osobom już się znudził model svipa, więc można go zmienić. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na TAKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Model Darthvadera zachęcił by więcej osób do kupowania SVIP'a Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 1 za svipa 2 i 3 za fajki (na tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 1 model byłby chyba karą za posiadanie SVIPA Myers/Vader są OK i to między nimi można byłoby wybrać Resztę ewentualnie do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 3 model dla SVIP'a a 4 dla VIP'a. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Myers jest spoko można go zamienić. Jedynie można dodać Freddy Krueger jako zwykły model za kredyty. Na TAK. Edytowane 2 Lutego 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jestem za Vaderem dla SVIP a Batmana można by było dodać do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Wgram Darth Vadera dla SVIPa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi