PlayerEZ Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): ŁajCin Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Często bywam na serwerze. Spotykam się z trudnościami jakimi są cheaterzy czy trole. Chciałbym temu zapobiec dlatego składam to podanie. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) miałem admina przez 2 lata nie na arena skilla Jak długo gram w CS:GO?: mam 3 konta na 1 4000 godzin na 2 1000 godzin, a na 3 20 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w tygodniu wieczorami,po szkole, a weekendy mogę grać w każdą godzinę Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków): 1https://www.gametracker.com/player/ŁajCin/185.30.124.110:30040/ 2https://www.gametracker.com/player/[xPieS] ŁajCin CASEDROP.eu/185.30.124.110:30040/ 3 https://www.gametracker.com/player/[xPieS] ŁajCin/185.30.124.110:30040/ 4https://www.gametracker.com/player/[RAGE] ŁajCin Casedrop.eu/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198936707562/ Mikrofon: (Tak/Nie): tak bardzo dobry Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): Jestem w trakcie przechodzenia Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Trochę IRYTUJESZ I PROWOKUJESZ ADMINISTRACJE dlategookres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Jestem na nie, z powodów które podał wiesiu nad moim postem. Dodatkowo liczba mutów / gagów jest u Cb spora Gagi/Muty: ŁajCin SourceBans Bany: ŁajCin SourceBans Edytowane 1 Stycznia 2020 przez uSzanowankoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antelele Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 jestem na Tak Ponieważ Łajcin jest często na serwerze i pomaga nowym graczom ustawić sprint itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedroneczek Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jestem na NIE ponieważ często wyzywasz i Zachowujesz się niekulturalnie wobec graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerEZ Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 4 minuty temu, biedroneNczka napisał: Jestem na NIE ponieważ często wyzywasz i Zachowujesz się niekulturalnie wobec graczy. z tym się nie zgodzę 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIPP Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 WIELKIE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1325 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) 13 minut temu, biedroneNczka napisał: Jestem na NIE ponieważ często wyzywasz i Zachowujesz się niekulturalnie wobec graczy. 47 minut temu, wiesiu_HACKER napisał: Trochę IRYTUJESZ I PROWOKUJESZ ADMINISTRACJE Wchodzisz na txt Na nie powody up Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Mati1325 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninj4sxd Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 łajcin to bardzo pomocny gracz ma bardzo dobre mikro i jest przyjazny dla serwa nie wyzywa graczy dlatego jestem na tak żeby został adminem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie. Teraz cały serwer startuje na admina i połowa ludzi zaokrągla wiek do 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ol3k123 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ol3k123 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ty na nie Ja na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Niech będzie .Ale NIE PISZ POD SWOIM PODANIEM! Spoiler OKRES PRÓBNY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Niech będzie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ty na admina -Obrażasz -Prowokujesz -Nadużywasz mikro -Łamiesz regulamin Wielkie NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi