xJanczesky Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nick: xJanczesky Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Chce pomóc serwerowi,ograniczyć osoby wyzywające nieogarniające i cheatujące Doświadczenie w adminowaniu:mam 50h Jak długo gram w CS go:od 4 lat W których godzinach gram najczęściej na serwerze?: 13:00 -22:00 link GT: https://www.gametracker.com/player/[Rafe] xJanczesky/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4\10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/jajestemzelek/ Mikrofon: Tak mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin admina: tak 1 Przenoszę do odpowiedniego działu Przez SK4N3R, 1 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) No chyba cie pochrzanilo człowieku, brzmisz na 10lat do tego tak super ogarniasz ct że gracze pruja się co rundę. Stanowcze NIE Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Kostek* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 XD. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xJanczesky Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 3 minuty temu, Kostek* napisał: No chyba cie pochrzanilo człowieku, brzmisz na 10lat do tego tak super ogarniasz ct że gracze pruja się co rundę. Stanowcze NIE Żeby być adminem nie trzeba ogarniać ct np taki Leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 1 minutę temu, xJanczesky napisał: Żeby być adminem nie trzeba ogarniać ct trzeba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twsddzmp Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie ogarnia ct, Ma denerwujący głos, Nie widze go czesto na serwerze, Raczej nie bedzie z niego dobry admin ZDECYDOWANIE NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Kłamiesz z wiekiem Nie ogarniasz ct Naduzywasz mikrofonu Zawsze jak ktoś cię zabije to jest freekill Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xJanczesky Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, xKacpersky napisał: Kłamiesz z wiekiem Nie ogarniasz ct Naduzywasz mikrofonu Zawsze jak ktoś cię zabije to jest freekill Nie Nie kłamie z wiekiem sam wiem lepie ile mam lat+ nie mówie że freekill Edytowane 1 Stycznia 2020 przez xJanczesky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xJanczesky Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 12 minut temu, Chakra napisał: Nie ogarnia ct, Ma denerwujący głos, Nie widze go czesto na serwerze, Raczej nie bedzie z niego dobry admin ZDECYDOWANIE NA NIE Jestem co dziennie na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shirokou Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 czemu to jest przepuszczone??? 15lat? nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xJanczesky Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Teraz, ravii napisał: czemu to jest przepuszczone??? 15lat? nie? sam wiem ile mam lat 1 1 Nie odpowiadaj pod swoim podaniem. SPAM Przez SK4N3R, 1 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie spam pod swoim podaniem, taki tip Kłamiesz z wiekiem 29 dostałeś 1 blokadę, 26 dwie i startujesz na admina? Popraw swoje zachowanie na serwerze Nie ogarniasz ct a jest to wymagane Jestem na nie 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 On ma lat 15 jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 5 minut temu, xJanczesky napisał: Jestem co dziennie na serwerze Moze i jestes ale po jakies 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jestem na nie poniewaz podszywa sie pod xKacpersky oraz nie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 nie odpowiadaj sobie pod podaniem (tak na przyszłość) za niski wiek na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jestem na nie ponieważ nie ogarnia w ct,oraz jest toxic do graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie pisz więcej podań- i tak nie przyjmę. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi