Bravooo Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 -Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198271502501/ -Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/adasjestspokoxd -Nick oskarżonego: Tetsuya -Opis sytuacji: Admin Na początku mapy pisze na sm_msay wiadomość że Bravooo sie spłakał i kicnął mnie z gangu przez tą skarge coś takiego mniej wiecej nie pamiętam dokładnie. -Serwer: DRv1 CS:GO -Dowody: Demko z mapy deathrun_bigcat o godzinie około 18:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Ale śmieszni jesteście piszecie na siebie skargi Smutni jesteście Edytowane 30 Grudnia 2019 przez rajek1910 1 1 Nic nie wnosisz do tematu, SPAM Przez SK4N3R, 30 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Niestety pomyliłem komendy miało to być sm_psay do jednego z graczy przepraszam.. Żałuję tego i więcej nie będę nadużywał komendy sm_msay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jestem prawie pewny że to miało być właśnie na /msay a nie na /psay ponieważ: Przy /psay trzeba jeszcze napisać nick osoby do której się nadaje tą wiadomość a @ Tetsuyanie napisał właśnie nicku. @ TetsuyaNie zaczął od razu tłumaczyć dlaczego tak zrobił tylko dopiero po 20 sekundach. Dodatkowo mi się wydaję, że było słychać w jego głosie tak jakby się śmiał z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 To mialo byc na /psay poniewaz jak wyskoczylo na msay`u to przed tym wszystkim bylo only co mialo onaczac aby bylo to do gracza o nicku Only_WIN ja naprawde nie chcailem na /msay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 W dniu 1.01.2020 o 20:21, Tetsuya napisał: To mialo byc na /psay poniewaz jak wyskoczylo na msay`u to przed tym wszystkim bylo only co mialo onaczac aby bylo to do gracza o nicku Only_WIN ja naprawde nie chcailem na /msay Sorry, sugerowałem się tym że wyżej się przyznałeś do tego co napisał Bravooo: W dniu 30.12.2019 o 18:38, Bravooo napisał: Bravooo sie spłakał i kicnął mnie z gangu przez tą skarge Na demku nie widać tej wiadomości a w logach nie będzie to widoczne. @ Bravooonastępnym razem szybki ss i będzie git. Brak dowodów. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi