Tetsuya Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/adasjestspokoxd/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199001658838/ ; https://steamcommunity.com/profiles/76561198271502501/ Nick oskarżonego: xComing a własciwie Bravooo Opis sytuacji: Administrator na swoim "głównym koncie" Bravoo prowadzi gang, a na swoim drugijmk koncie ma gang "przynależący" do tego z "głównego konta". Wbija na koncie xComing żeby tylko dodać graczy do gangu Cloud i mowi ze oszuka administracje ze to jego "kuzyn" Serwer: Deathrun v1 Dowody: demko z mapy deathrun_extreme godzina 15.10--15.30 runda 6/7 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravooo Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Masz jakiś dowód że to ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Administracja wyższa może sprawdzić ip z którego sie logowałeś ma te konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravooo Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 4 minuty temu, Tetsuya napisał: Administracja wyższa może sprawdzić ip z którego sie logowałeś ma te konta Ale nawet jeśli to to jest nie moje konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Nawet gdyby był to on to czemu by nie mógł? Nie ma napisane że admin nie może mieć multikonto i mieć gangu a poza tym xComing wbija raz na ruski rok. Na koncie xComing może grać również jego brat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgadzam się z @ Pawelu10 1 SPAM Przez SK4N3R, 30 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Mam pytanie do ciebie pawelu i only_win. Dlaczego tkwicie w kłamstwie jezeli wiecie jaka jest prawda😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspus123 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 moim zdaniem jesteś spłakany tetsuya bravo najlepszy admin 1 1 SPAM Przez SK4N3R, 30 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravooo Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 3 minuty temu, Tetsuya napisał: Mam pytanie do ciebie pawelu i only_win. Dlaczego tkwicie w kłamstwie jezeli wiecie jaka jest prawda😅 A ja mam pytanie do cb tetsuya czm chcesz wpłynać na ich zdanie i odpowedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pet Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Od kiedy admin nie moze miec mk??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shirokou Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nawet jeśli ma mk to co z tego? konto xComing jak napisał Pawelu jest raz na ruski rok więcj nic mu to nie daje ani rankingu ani topki... Nie rozumiem skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zakazane jest tworzenie Multikont na forum. W grze może mieć nawet i 10 różnych kont z CS:GO ważne, aby miał wymaganą tygodniową aktywność na głównym koncie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi