twsddzmp Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) JESZCZE NIE DOSTAŁEM BANA ALE JEST NAPISANE NA TEJ SKARDZE : ŻE MAM DOSTAĆ BANA ZA JAKIEŚ MK, NIE JESTEM MULTIKONTEM, NIE JESTEM JAKIMŚ FABIANEM, CHCIAŁBYM TO WYJAŚNIĆ Z WŁAŚCICIELEM SERVERA/FORUM Nick:(Na jakim grasz na serwerze) twsddzmp Nick admina:(od którego dostałeś bana) Żaden Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana) Niewiadomo Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JailBreak Powód bana:(podany przez admina) ,,MultiKonto'' Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Nie wiem Edytowane 30 Grudnia 2019 przez twsddzmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Ogólnie to potwierdzam. Gadałem z nim wczoraj rano na jakiejś z map, to nie jest rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Heh, ciekawi mnie to że jak wchodzę na serwer i mówię "Cześć rudy" to magicznie ty odpisujesz i się witasz. Do tego konto jest niedawno założone i nie raz przyznawałeś się do tego że nim jesteś. Są na to dowody więc perm raczej i tak i tak zostanie XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twsddzmp Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 minutę temu, Matysiak napisał: Heh, ciekawi mnie to że jak wchodzę na serwer i mówię "Cześć rudy" to magicznie ty odpisujesz i się witasz. Do tego konto jest niedawno założone i nie raz przyznawałeś się do tego że nim jesteś. Są na to dowody więc perm raczej i tak i tak zostanie XD. Kiedy tak niby było? I pozatym kupiłem wczoraj SVIPA, i nie mam tego głosu i Ci to potwierdzi cały server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Rozmawiałem z nim wczoraj całą noc, wiem jak brzmi głos rudego, i to nie jest on. Jeżeli wleci perm, to becz00nia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twsddzmp Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) a tak poza tym typo pod nickiem : RRRRRRRRRRRRRRRRRR to rudy ponieważ jest teraz na serverze godzina 13:45 mapa spy vs spy i powiedział ,że ma już perma 1m i sie zasmial Edytowane 30 Grudnia 2019 przez twsddzmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 to nie rudy. nie będzie perma. graj spokojnie Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi