Kostek* Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Link do steam: Nie chce mi się szukać, a skarga nie jest na mnie Link do steam oskarżonego: Zapewne ma powiązany z forum Nick oskarżonego: Lazania Opis sytuacji: Admin przez 2 mapy naduzywa mikrofonu i błaga o to żeby dali mapę jb Lego jail, potem gdy ja z leonem sobie betujemy na ruletce to boosted mówi coś w stylu "kurwy jebane" na co lazania odpowiada w stylu +1, bezkitu. I tak ogólnie przez całą mapę szły wyzwiska i słowa nie kulturalne w strone moja czy Leona admin zrobił rage bo przegrał na ruletce. Moim zdaniem adminek się zapomniał. Serwer: JB Dowody: jb_legojail_2k17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) 12 minut temu, Kostek* napisał: boosted mówi coś w stylu "kurwy jebane" na co lazania odpowiada w stylu +1, bezkitu. nie powiedziałem nic w tym stylu, poprostu nie zareagowałem, ponieważ nie słyszałem tego 12 minut temu, Kostek* napisał: I tak ogólnie przez całą mapę szły wyzwiska i słowa nie kulturalne w strone moja czy Leona admin zrobił rage bo przegrał na ruletce. Moim zdaniem adminek się zapomniał. uważasz, że słowa typu japierdole lub spierdalaj są aż tak mocnymi wyzwiskami w twoją stronę? Przegrałem na ruletce powiadasz? Wszystko było by git gdybyście kozaczki na początku mapy nie prosili o fajki,, "Lasagna dawaj fajki albo masz psute bety na ruletce" Edytowane 29 Grudnia 2019 przez LaSaGnA 1 łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 29 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Do zamknięcia, admin obsral zbroje i napisał rezygnację. @ SK4N3R @ PiKe @ raveN Edytowane 30 Grudnia 2019 przez Kostek* Oznaczam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi