Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na lazanie

Udostępnij

Kostek*

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: Nie chce mi się szukać, a skarga nie jest na mnie :)

Link do steam oskarżonego: Zapewne ma powiązany z forum 

Nick oskarżonego: Lazania
Opis sytuacji: Admin przez 2 mapy naduzywa mikrofonu i błaga o to żeby dali mapę jb Lego jail, potem gdy ja z leonem sobie betujemy na ruletce to boosted mówi coś w stylu "kurwy jebane" na co lazania odpowiada w stylu +1, bezkitu. 

I tak ogólnie przez całą mapę szły wyzwiska i słowa nie kulturalne w strone moja czy Leona admin zrobił rage bo przegrał na ruletce. Moim zdaniem adminek się zapomniał. 
Serwer: JB
Dowody: jb_legojail_2k17

12 minut temu, Kostek* napisał:

boosted mówi coś w stylu "kurwy jebane" na co lazania odpowiada w stylu +1, bezkitu. 

nie powiedziałem nic w tym stylu, poprostu nie zareagowałem, ponieważ nie słyszałem tego

12 minut temu, Kostek* napisał:

I tak ogólnie przez całą mapę szły wyzwiska i słowa nie kulturalne w strone moja czy Leona admin zrobił rage bo przegrał na ruletce. Moim zdaniem adminek się zapomniał. 

uważasz, że słowa typu japierdole lub spierdalaj są aż tak mocnymi wyzwiskami w twoją stronę? Przegrałem na ruletce powiadasz? Wszystko było by git gdybyście kozaczki na początku mapy nie prosili o fajki,, "Lasagna dawaj fajki albo masz psute bety na ruletce"

Edytowane przez LaSaGnA
  • Haha! 1
łączę 2 posty w 1

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności