Ciosek Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Nick: Ciosek Nick oskarżonego: @roginsk1x Opis sytuacji: Całkowity brak szacunku jak i kultury do paru osób Serwer: Forum Dowody: Chatbox z godziny 22 30 i później, wczensiej może też ale nie czytałem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 XDDD dałem sprowokować się przez @raviii @Irelia mogę przeprosić za swoje zachowanie, trochę za mocne ps. za takie coś skargi się pisze? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Jeżeli ktoś z forum wyzywal by cię załóżmy od jeban*ch kur*w to wtedy też byś twierdził że jest to bezkarne? Podsyłam tutaj karę ssów które pokazują '' dojrzałość '' pana rogińskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 ojj ja nie wiem wgl czemu ty piszesz ta śmieszna skargę a nie @raviiale: obrażać mnie od zwierząt i wjeżdżać mi na rodzine? poziom inteligencji poniżej okrągłego 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 1 @ PiKe powiedział że mamy się uspokoić więc xd 2 odpowiedziałem ci co do rodziny wiec xd 3 rob ta co chce ta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 tak jak wyżej napisałem, przepraszam za swoją głupotę : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 friendly moderacja, upomniałem i był spokój to zrobię wam prezent na święta i zostawię to bez warnów :v tak czy inaczej zachowujcie się chłopaki bo 2 raz to już nie przejdzie Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi