Matysiak Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Yasuowaty/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/6436433543/ Nick oskarżonego: Mr.White Opis sytuacji: Jest mapa jb_dust_final, ok wyniku 2-17, do ct wchodzi typ o nicku KAKTUS któremu przed chwilą miną ct ban. Gość na początku zaczyna kampić wokół gr'a i nic nie robi, potem white powiedział aby prowadził. Gość chyba nie wydał żadnego polecenia powiedział tylko "OK" po czym padł. W następnej rundzie taka sama sytuacja. Ja mówię "Ziomek prowadź", on że ja mam prowadzić a admin nie daje mu wardena ani nic, więc zacząłem prowadzić. Gość totalnie nie ogarniał podstawowych komend a jak powiedziałem "Jak ten gość jeszcze ku*wa nie dostał ctbana" to White powiedział "JAK ON ZROBIŁ TYLE SAMO CO TY, CZYLI NIC" I zaczął tłumaczyć go tym że go zrushowali i zabili. Ewidentna faworyzacja... Serwer: Jailbreak Dowody: Demko z mapy jb_dust_final (Od rundy 2-17) Data i godzina: 20.12.2019 ok. godziny 13:20 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Więc tak, każdy wie że to jest mapa pod bunt w 5 sekund sporo osób już leci do gr'a, pod nogi wardena i we dwie osoby jest ciężko cokolwiek zrobić. Nie mogę dać ctbana za to że w piątej sekundzie lecą na niego trzy osoby i typ nie za bardzo sobie radzi ze strzelaniem (nie mówię że nie zabijał). Raz widziałem że kampi obok gr'a wtedy powiedziałem aby tego nie robił i dalej nic nie widziałem ani nikt tego nie zgłaszał. Dwa razy wziął wardena ale niestety zginą bo do niego z 3/4 osoby biegły i strzelały (za pewne wiedzieli że to nowa osoba, więc jak zawsze postanowili mu uprzykrzyć gierkę) za trzecim razem nie prowadził ale podczas gdy Matysiak zginął wziął wardena i próbował to ogarnąć ale osiem zbuntowanych osób w jednym miejscu to tak trochę trudno ugrać. Godzinę temu, Matysiak napisał: W następnej rundzie taka sama sytuacja. Ja mówię "Ziomek prowadź", on że ja mam prowadzić. Tego akurat nie słyszałem. W następnej rundzie chciałem mu dać prowadzącego ale niestety zmieniła się mapa. Nie miał jak prowadzić/wykazać się więc nie dałem mu ctbana. Edytowane 20 Grudnia 2019 przez MrWhite 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 27:37 od tego momentu KAKTUS jest w CT 1 runda- szybki zgon KAKTUSA, @ MrWhitewidząc nowego gracza od razu zainteresował się czy ogarnia 2 runda- KAKTUS bierze prowadzącego i próbuje zabić zbuntowanych (~3-4)- zabija dwóch, od trzeciego ginie 3 runda- szybki zgon KAKTUSA zaraz po wejściu do pomieszczenia otwierającego cele 4 runda- KAKTUS wchodzi do ucieczki, żeby ogarnąć zbuntowanych- zabija ich 5 runda- KAKTUS wchodzi do ucieczki, żeby ogarnąć zbuntowanych- zabija dwóch (przy pozycji buntu nie odliczył), zaraz po tym zginął. KONIEC MAPY White nie miał wystarczająco dużo dowodów na to, że KAKTUS nie ogarnia. i gdzie tu w ogóle faworka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi