Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga Mr.White

Udostępnij

Matysiak

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Yasuowaty/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/6436433543/

Nick oskarżonego: Mr.White
Opis sytuacji: Jest mapa jb_dust_final, ok wyniku 2-17, do ct wchodzi typ o nicku KAKTUS któremu przed chwilą miną ct ban. Gość na początku zaczyna kampić wokół gr'a i nic nie robi, potem white powiedział aby prowadził. Gość chyba nie wydał żadnego polecenia powiedział tylko "OK" po czym padł. W następnej rundzie taka sama sytuacja. Ja mówię "Ziomek prowadź", on że ja mam prowadzić a admin nie daje mu wardena ani nic, więc zacząłem prowadzić. Gość totalnie nie ogarniał podstawowych komend a jak powiedziałem "Jak ten gość jeszcze ku*wa nie dostał ctbana" to White powiedział "JAK ON ZROBIŁ TYLE SAMO CO TY, CZYLI NIC" I zaczął tłumaczyć go tym że go zrushowali i zabili. Ewidentna faworyzacja...
Serwer: Jailbreak
Dowody: Demko z mapy jb_dust_final (Od rundy 2-17)

Data i godzina: 20.12.2019 ok. godziny 13:20

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Więc tak, każdy wie że to jest mapa pod bunt w 5 sekund sporo osób już leci do gr'a, pod nogi wardena i we dwie osoby jest ciężko cokolwiek zrobić. Nie mogę dać ctbana za to że w piątej sekundzie lecą na niego trzy osoby i typ nie za bardzo sobie radzi ze strzelaniem (nie mówię że nie zabijał). Raz widziałem że kampi obok gr'a wtedy powiedziałem aby tego nie robił i dalej nic nie widziałem ani nikt tego nie zgłaszał. Dwa razy wziął wardena ale niestety zginą bo do niego z 3/4 osoby biegły i strzelały (za pewne wiedzieli że to nowa osoba, więc jak zawsze postanowili mu uprzykrzyć gierkę) za trzecim razem nie prowadził ale podczas gdy Matysiak zginął wziął wardena i próbował to ogarnąć ale osiem zbuntowanych osób w jednym miejscu to tak trochę trudno ugrać.

Godzinę temu, Matysiak napisał:

W następnej rundzie taka sama sytuacja. Ja mówię "Ziomek prowadź", on że ja mam prowadzić.

Tego akurat nie słyszałem. 

W następnej rundzie chciałem mu dać prowadzącego ale niestety zmieniła się mapa.

Nie miał jak prowadzić/wykazać się więc nie dałem mu ctbana. 

Edytowane przez MrWhite
  • Lubię to! 3
  • Smutne. 1

27:37 od tego momentu KAKTUS jest w CT

1 runda- szybki zgon KAKTUSA, @ MrWhitewidząc nowego gracza od razu zainteresował się czy ogarnia

2 runda- KAKTUS bierze prowadzącego i próbuje zabić zbuntowanych (~3-4)- zabija dwóch, od trzeciego ginie

3 runda- szybki zgon KAKTUSA zaraz po wejściu do pomieszczenia otwierającego cele

4 runda- KAKTUS wchodzi do ucieczki, żeby ogarnąć zbuntowanych- zabija ich

5 runda- KAKTUS wchodzi do ucieczki, żeby ogarnąć zbuntowanych- zabija dwóch (przy pozycji buntu nie odliczył), zaraz po tym zginął. KONIEC MAPY

White nie miał wystarczająco dużo dowodów na to, że KAKTUS nie ogarnia.

i gdzie tu w ogóle faworka? :??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności