whity Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/MaciejWhite/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/FROZ11/ Nick oskarżonego: @ FROZ11 Opis sytuacji: Witam szanownych Państwa, dziś napotkała mnie smutna sytuacja na pewnej mapie Pan Frozi przez cały mecz (obserwowałem go i mam zapisane na kartce) stał na tej samej pozycji ( nazwałem to kampieniem) nigdzie się nie ruszał. Z wziąsku z tym postanowiłem Szanownemu Panu Froziemu zwrócić uwagę, że kampienie jest słabe jak i zarazem niszczy innym rozgrywke na tym cudownym serwerze oraz jako Admin daje zły przykład innym graczom. Po słowach " Frozii weź nie kamp", Szanowny Administrator odpowiedział "Masz muta w tym momencie". Chciałem również upomnieć, iż nie jest to pierwszy przypadek kiedy Pan Frozi przez całą mapę i jestem pewien, że bardzo dużo osób grających na serwerze Arena Skilla może potwierdzić iż Frozii kolokwialnie kampi. Wraz z tym wpisem żądam o odmutowanie mojego profilu na serwerze only AWP oraz degradacje Admina (Pana Froziego). Szanowny Forzii często jest bardzo zarozumiały i wykorzystuje swoją władzę wyzywając innych graczy dziękuję. Mam nadzieje, że powyższe proźby zostaną wykonanę. Serwer: Only AWP Dowody: demko 16.12.2019 18:10 Edytowane 16 Grudnia 2019 przez SK4N3R wyjaśnione w notce 2 przenoszę do działu skargi, dodaję wzór i dane z source bansa Przez SK4N3R, 16 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daira_y_ Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Myślę, że panu ,, whity '' należy się odmutowanie na serwerze ONLY AWP, ale uważam również, że Frozi nie powinien ponieść większych konsekwencji. Zarówno jak Frozi jak i whity są bardzo sympatycznymi graczami i nie sądzę, że whity zasłużył na muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Dodam tylko to że na mapie awp_hot_summer_go_as o godzinie około 18:40 admin @ FROZ11 zaczyna prowokować, wyzywać (nie wiem czy to można nazwać wyzywaniem) gracza whity. I się przyznał że jakiś czas temu za to co na tej mapie zrobił dawał muty. Daje za coś muty a sam to robi? Kolejna prowokacja od strony admina na kolejnej mapie jakiś początek mapy około wynik 2:2 Jeszcze dodam to co napisał mi whity: Takie coś dostałem to o godzinie 18:10. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez MrWhite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBossZI Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Ja się tylko wypowiem że najpierw chce zobaczyć dowody na to że wyzywałem i prowokowałem Co do kampienia to tylko ty masz z tym problem bo nikt oprócz ciebie nie zwrócił mi uwagi że kapie czasami , a poza tym z tego co gram na serwerze to grasz tak samo jak ja więc? A po za tym jest w taryfikatorze jest napisane za co dałem muta,komu go dałem i z jakiego powodu go dałem, bo ja nie rodzaje mutów każdemu tylko dla tych którzy na to zasługują. Link do muta https://imgur.com/GST2591 A co do wypowiedzi white ma dowód na to że napisał że jestem zerem i mam na to dowód w postaci screena Screen https://imgur.com/HspExBX A i Mrwhite nawet cie na serwerze nie było jak on dostał muta tylko wszedłeś na serwer z 40 mi później jak mut mu już wygasł wiec wypowiadasz się nie będąc tego uczestnikiem. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez FROZ11 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifilak Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 moim zdaniem frozi nie powinien ponieść konsekwencji , ponieważ byłem na serwerze przez ten czas i śrenio zauważyłem żeby kampił ale nie odnosze się za co dostał mute bo tego nie słyszałęm ,ale wiem że frozi nikogo nie wyzywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Dzisiaj albo jutro około 15 podam minuty w których prowokowałeś. 39 minut temu, FROZ11 napisał: A i Mrwhite nawet cie na serwerze nie było jak on dostał muta tylko wszedłeś na serwer z 40 mi później jak mut mu już wygasł wiec wypowiadasz się nie będąc tego uczestnikiem. Ja się nie wypowiadałem czy to był słuszny mut czy nie bo wtedy mnie nie było tylko że oczekujesz od innych pewnych rzeczy a sam tego nie przestrzegasz więc o czym ty gadasz. 39 minut temu, FROZ11 napisał: Link do muta https://imgur.com/GST2591 Obraza na czacie i dostał muta a nie gaga? Edytowane 16 Grudnia 2019 przez MrWhite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBossZI Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 4 minuty temu, MrWhite napisał: Obraza na czacie i dostał muta a nie gaga? Robił to też po przez czat głosowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Podsumowując po wypowiedziach wszystkich graczy, Froz11 nie powinien ponieść konsekwencji. Zareagował dobrze , zgodnie z taryfikatorem. Według mnie screeny od Froziego wszystko wyjaśniły. Chciałem jeszcze zobaczyć to wszystko na GOTV, jednakże mam jakiś problem z uruchomieniem ;/ Jakby ktoś wiedział, co może być przyczyną tego to proszę o pomoc w wiadomości prywatnej. Nie zamykam tematu, czekam na odpowiedź UnBanTeam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 awp_hot_summer_go_as 18:50 0:40 - "nie masz admina na serwerze więc jesteś tak naprawdę nikim" słowa Froz'a 1.20 - whity powiedział TYLKO 2 słowa i admin od razu chce dawać muta xD 3.40, 4.10 - obraza i prowokacja ze strony admina. Przez resztę mapy się trochę z nim kłóciłem. Jak za to dacie mi muta to się nie będę rzucał. awp_lego_3 19:00 3.40 - white powiedział coś do Szerokens'a i od razu Froz prowokuje. awp_lego_2016 18:00 Froz siedzi przez całą mape na jednych schodach. @ FROZ11to nie jest kampienie hmm? awp_lego_9 18:15 Dosłownie początek mapy white nic praktycznie ine powidział tylko coś w stylu "on pewnie gdzieś znów siedzi, no pewnie" i tyle xD Jeśli za coś innego dałeś muta to napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBossZI Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Najpierw przeczytaj sobie co to jest prowokacja bo wyciągasz słowa z kontekstu i uważasz że dajesz dowód którego nie posiadasz i nikomu nie dałem muta i nawet nie zamierzałem, wiec to są oszczerstwa kierowane w moją osobę A i dowiedz się na czym polega kampienie bo widać po tym że nie zasługujesz na administratora bo nie posiadasz wiedzy na ten temat 7 godzin temu, MrWhite napisał: no pewnie" To ja to powiedziałem Więc gubisz się w zeznaniach Edytowane 17 Grudnia 2019 przez FROZ11 1 Łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 17 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 28 minut temu, FROZ11 napisał: Najpierw przeczytaj sobie co to jest prowokacja bo wyciągasz słowa z kontekstu i uważasz że dajesz dowód którego nie posiadasz Doskonale wiem co to jest prowokacja... Nie mam dowodów? Wszystkie mapy i minuty podałem wiec o czym ty pieszesz... Mówienie do kogoś "o ktoś się tu zaraz poplacze" itp. Do osoby która napisała na Ciebie skargę to nie jest prowokacja? 28 minut temu, FROZ11 napisał: nikomu nie dałem muta i nawet nie zamierzałem, wiec to są oszczerstwa kierowane w moją osobę ????? Wcale nie dałeś muta na awp_lego_9? XD 20 minut temu, FROZ11 napisał: 6 godzin temu, MrWhite napisał: no pewnie" To ja to powiedziałem Więc gubisz się w zeznaniach Co ma do rzeczy czy to ty powiedziałeś czy nie? XD ogólnie jestem pewien że powiedział to White. 30 minut temu, FROZ11 napisał: A i dowiedz się na czym polega kampienie Stanie na jednych schodach i robienie co jakiś czas dwóch kroków w prawo czy w lewo to jest dla mnie kampienie. Jeśli to nie jest kampienie to się strasznie zdziwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBossZI Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) 19 minut temu, MrWhite napisał: ????? Wcale nie dałeś muta na awp_lego_9? XD Dałem muta wiec nie wiem po co to ciągniesz a po za tym ale ciebie tam nie było wiec nie odwracaj kota ogonem tylko podaj konkretne argumenty bo na razie ich nie podajesz A poza tym to na tej mapie co piszesz że kampiłem to nie prawda bo cały czas zmieniałem pozycje tylko ja umiem wykorzystać mechanikę gry, więc podaj coś co jest prawdą Wiec nadal się gubisz w zeznaniach bo nie wiesz co piszesz nie podając żadnego sensownego argumentu Edytowane 17 Grudnia 2019 przez FROZ11 1 1 Poczekaj na rozpiskę UBT Przez SK4N3R, 18 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) Dobra moją ostatnią wypowiedź. Ogólnie to nie ja się gubię tylko ty się gubisz w wypowiedziach, raz piszesz że 10 godzin temu, FROZ11 napisał: nikomu nie dałem muta i nawet nie zamierzałem, wiec to są oszczerstwa kierowane w moją osobę A potem 9 godzin temu, FROZ11 napisał: Dałem muta wiec nie wiem po co to ciągniesz a po za tym ale ciebie tam nie było No i co że mnie tam nie było wszystko jest na demku które oglądałem... 9 godzin temu, FROZ11 napisał: podaj konkretne argumenty bo na razie ich nie podajesz Jak najbardziej podaje dowody więc nie wiem o co Ci chodzi. Jest takie coś jak demko gdzie można sprawdzić kto co robić itp na danej mapie, oczywiście wszystkie minuty podawałem wyżej. 9 godzin temu, FROZ11 napisał: A poza tym to na tej mapie co piszesz że kampiłem to nie prawda bo cały czas zmieniałem pozycje tylko ja umiem wykorzystać mechanikę gry, Jak dla mnie to było kampienie. Oczywiście stwierdzi to UBT. 9 godzin temu, FROZ11 napisał: Wiec nadal się gubisz w zeznaniach bo nie wiesz co piszesz nie podając żadnego sensownego argumentu XD Edytowane 18 Grudnia 2019 przez MrWhite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBossZI Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, MrWhite napisał: Ogólnie to nie ja się gubię tylko ty się gubisz w wypowiedziach, raz piszesz że 13 godzin temu, FROZ11 napisał: nikomu nie dałem muta i nawet nie zamierzałem, wiec to są oszczerstwa kierowane w moją osobę A potem 12 godzin temu, FROZ11 napisał: Dałem muta wiec nie wiem po co to ciągniesz a po za tym ale ciebie tam nie było Naucz się czytać ze zrozumieniem i nie wypowiadaj się za kogoś bo to nie ty pisałeś skargi tylko 'whity' awp_hot_summer_go_as 18:50 18 godzin temu, MrWhite napisał: 1.20 - whity powiedział TYLKO 2 słowa i admin od razu chce dawać muta xD 13 godzin temu, FROZ11 napisał: i nikomu nie dałem muta i nawet nie zamierzałem, wiec to są oszczerstwa kierowane w moją osobę XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sorry SK4N3R ale musiałem mu wytłumaczyć Edytowane 18 Grudnia 2019 przez FROZ11 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 (edytowane) awp_lego_2016 awp_lego_9 awp_hot_summer_go_as awp_lego_3 Spoiler awp_hot_summer_go_as 18:50 0:40 - "nie masz admina na serwerze więc jesteś tak naprawdę nikim" słowa Froz'a Było coś tam jeszcze że nie może go ostrzegać. Nie wiem czy to było powiedziane razem czy osobno z tym co wcześniej napisałem. 1.20 - whity powiedział TYLKO 2 słowa i admin od razu chce dawać muta xD 3.40, 4.10 - obraza i prowokacja ze strony admina. Przez resztę mapy się trochę z nim kłóciłem. Jak za to dacie mi muta to się nie będę rzucał. awp_lego_3 19:00 3.40 - white powiedział coś do Szerokens'a i od razu Froz prowokuje. awp_lego_2016 18:00 Froz siedzi przez całą mape na jednych schodach. awp_lego_9 18:15 Dosłownie początek mapy white nic praktycznie nie powidział tylko coś w stylu "on pewnie gdzieś znów siedzi, no pewnie" i za to dostał muta. Chodzi o to że admin daje muta za niby prowokację której nie było a sam prowokuje inne osoby jak gdyby nigdy nic. Też się kłócił ze mną że nie kampi a na demku wszystko widać. Dopisuje to ze względu na że jutro demka znikną, a nie chcę aby to poszło w nie pamięć. Edytowane 22 Grudnia 2019 przez MrWhite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) awp_lego_2016: Frozi: od 3:05-15:25 - kampienie. white: 10:20 - 11:12 - kampienie. Ban - 30 minut - kampienie. 15:20 - white zwraca uwage na czacie głosowym Froziemu "Ej, Frozi kampi w jednym miejscu" 15:39 - white pisze na chacie "Frozi kamper xd" 15:43 - white pisze "nic się nie zmienia" 15:48 - Frozi: "Zmienia się bo dostajesz muta w tym momencie" Na demku nie widać czy dostał muta także unlucky. awp_lego_9: white: 0:15 - "chłop se z krytyką nie radzi?" - prowokacja na miejscu. Frozi: 0:20 - "wiesz gdzie mam twoje zdanie? Centralnie w dupie" 1:35 - white dostał gaga za prowokacje, nie muta XD (bez ostrzeżenia) 4:00 - chwilowy afk + kampienie 6:00 - kampienie 30 sekund 7:18 - króciutka spina pomiędzy graczami. 7:30 - kampienie 11:48 - kampienie 13:50 - kampienie. Niestety mapy summer nie posiadam i tak samo nie moge znaleźć w internecie więc pozwole zaufać Mr.White. awp_lego_3: antek.czarniecki123: 1:09 - nadużywanie - Brak reakcji Frozi'ego Froz11: 1:21 - ponowna sytuacja - zwrócenie uwagi antkowi. 1:29 - 1:59 ponowna sytuacja - brak reakcji 2:07 - Całkowicie wyciszony został antek na 30 minut za nadużywanie mikrofonu. A gdzie sam mute? 2:40 - 5:08 - kampienie 3:55 - Frozi do white'a "oj oj white się popłakał" - prowokacja na miejscu. W międzyczasie doszło do wymiany słów między white a Frozi, w której nic się nie dzieje. 5:20 - 5:42 - kampienie. Później frozii wychodzi. KubiXon1337: mute - 1h (60 minut) - groźby ;v Moim zdaniem admin Froz11 powinien dostać degradację. Faktycznie takie rzeczy dzieją się często i raczej taki admin nie powinien siedzieć na krzesełku. Z racji iż nie dałabym rady sprawdzić wszystkiego sama pomógł mi @CallMeMaybeza co bardzo dziękuję. ( POLAĆ MU!) Edytowane 23 Grudnia 2019 przez Sadystka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Dzięki Sadystka za rozpisanie całej zaistniałej sytuacji. Frozigiusza znam już długi czas. Wiem jak się zachowuje na serwerze, ponieważ często gra w podobnych godzinach jak ja. Na serwerze awp często jest taka sytuacja, że gracz siedzi w paru miejscówkach i używa tylko klawiszów a i d. To jest jak najbardziej akceptowalne, ponieważ jest to serwer dla snajperów. Wiem, że w regulaminie jest napisane, że nie powinno być w ogóle kampienia, jednakże ta gra nie miałaby większego sensu. Rozumiem, jeśli gracz kampi nadmiernie i jest wcelowany tylko w jedną miejscówkę bez poruszania się to za taką grę należy się banicja. Nie wiem jak dokładnie zachowywał się Frozii podczas dem, ponieważ nie miałem możliwości obejrzenia ich. Po częstej grze z tym graczem mogę śmiało powiedzieć, że nie kampił nadmiernie, a się wcelowywał. Prosiłbym admina, aby następnym razem zwracał się do innych graczy normalnie ( bez używania żadnych obraźliwych oraz wulgarnych słów ). Ja rozumiem, że gracz White prowokował, jednakże prosiłbym nie odzwajemniać tego tym samym. Frozii trochę słow poszło tam niepotrzebnych. Mam nadzieję, że gracze przeproszą się wzajemnie i będzie wszystko po staremu. Oby nie było więcej spięć pomiędzy wami, ponieważ jest to bezsensowne. Frozii mam nadzieję, że nie będzie więcej podobnych skarg, ponieważ będę zmuszony następnym razem zabrać Ci uprawnienia administratorskie. Zwracaj się do innych z szacunkiem ! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi