Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na best adminka

Udostępnij

szefxkacp

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xKacpersky1337/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188819715/

Nick oskarżonego: @ PompkaBiceps
Opis sytuacji Admin faworyzuje osoby z mutacją. Pompka cały czas nadużywał mikrofonu wraz z kilkoma innymi osobami (z mutacją), jak ja coś powiedziałem to jozek do mnie powiedział bądź cicho po czym pompka od razu "no bez kitu kacpersky nie nadużywaj masz ostrzeżenie". Jak zacząłem się z nim kłócić że on cały czas nadużywa to on dał mi muta. Według mnie taka osoba nie powinna mieć admina bo to nie pierwszy raz jak faworyzuje osoby z mutacją
Serwer: jb
Dowody: demko z jb dust v2 50 okolo 16 30 + @logo713x13.pngKostek*

• Lubię to! 2
  • Haha! 1

Potwierdzam. To że Kacpersky dostał muta to się zgodzę, ale to ze strusiu który cały czas gadał o ruletce nie dostał muta, jest nie w porzadku do tego do teraz naduzywa mikro. 

Do tego strusiuuuu, przy adminach prowokuje innych słowami typu ''ten admin jest najgorszy itd'' i nie dostaje muta xddd

Edytowane przez Kostek*
  • Lubię to! 1
  • Haha! 2

oglądając demko do mute'a @logo713x13.pngxKacperskystwierdzam, że @ PompkaBicepsnie popełnił żadnego błędu. wszyscy swobodnie rozmawiali na serwerze w granicach norm. Na Twoją karę wpłynęły inne czynniki:

-prowokacje
-słowne zaczepki
-dyskusje z adminem
-kłótnie, pomimo ostrzeżeń (bezpośredni powód mute'a)

byłeś szczęściarzem, aż do momentu napisania skargi. 60 minut to była łagodna kara, w porównaniu do dwóch dni mute'a, które nadaję Ci teraz za niepoprawne zachowanie. nie będę tolerował Twoich docinek, prowokacji czy zbędnych komentarzy w stronę admina. z każdą kolejną sprawą, kary będą dłuższe. informacyjnie dodam, że wejście na multi konto będzie się równało banem na kilka tygodni.

Skarga została odrzucona.
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności