szefxkacp Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xKacpersky1337/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188819715/ Nick oskarżonego: @ PompkaBiceps Opis sytuacji Admin faworyzuje osoby z mutacją. Pompka cały czas nadużywał mikrofonu wraz z kilkoma innymi osobami (z mutacją), jak ja coś powiedziałem to jozek do mnie powiedział bądź cicho po czym pompka od razu "no bez kitu kacpersky nie nadużywaj masz ostrzeżenie". Jak zacząłem się z nim kłócić że on cały czas nadużywa to on dał mi muta. Według mnie taka osoba nie powinna mieć admina bo to nie pierwszy raz jak faworyzuje osoby z mutacją Serwer: jb Dowody: demko z jb dust v2 50 okolo 16 30 + @Kostek* 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Uważam ,że tylko ty zasłużyłeś na muta ponieważ nie zastosowałeś się do moich poleceń i się kłóciłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Potwierdzam. To że Kacpersky dostał muta to się zgodzę, ale to ze strusiu który cały czas gadał o ruletce nie dostał muta, jest nie w porzadku do tego do teraz naduzywa mikro. Do tego strusiuuuu, przy adminach prowokuje innych słowami typu ''ten admin jest najgorszy itd'' i nie dostaje muta xddd Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Kostek* 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 XD Dostałeś mute bo nadużywałeś i denerwowałeś graczy ciągłym rozmawianiem. Mute jak najbardziej słuszny. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Byłem wtedy jak Kacpersky dostal muta i nadużywał troche ale nie żeby muta dostac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Po obejrzeniu dema z mapy stwierdzam iż mute było zasłużone dla owego gracza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 oglądając demko do mute'a @xKacperskystwierdzam, że @ PompkaBicepsnie popełnił żadnego błędu. wszyscy swobodnie rozmawiali na serwerze w granicach norm. Na Twoją karę wpłynęły inne czynniki: -prowokacje -słowne zaczepki -dyskusje z adminem -kłótnie, pomimo ostrzeżeń (bezpośredni powód mute'a) byłeś szczęściarzem, aż do momentu napisania skargi. 60 minut to była łagodna kara, w porównaniu do dwóch dni mute'a, które nadaję Ci teraz za niepoprawne zachowanie. nie będę tolerował Twoich docinek, prowokacji czy zbędnych komentarzy w stronę admina. z każdą kolejną sprawą, kary będą dłuższe. informacyjnie dodam, że wejście na multi konto będzie się równało banem na kilka tygodni. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi