bartaz Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Propozycja to: Lepsza reklama/ inny mod Treść: Proponuję lepszą reklamę dla tego serwera, lub zmienić mod na np. Only dd2 ( jak będzie dobrze zrobiony to i możliwe, że będą osoby ). Chodzi o to aby na serwerze grały osoby. ( na jailbreaku grają tylko czasem i nikogo nowego nie widać, maksymalnie widać 6 osób). Serwer w tytule. ( sam serwer jest spoko, tylko że mało osób na nim gra ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ja jestem za bo na tym JB 1.6 jak patrze ile osób jest to zawsze nikogo nie ma. Albo porządną reklame zrobić albo zmienić na Paintballa albo only dd2. Ogólnie serwer jest dobrze zrobiony ale brak ludu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 1. Był już tryb Only dd2 i nie grał na nim nikt, może wchodziły 2 osoby na tydzień. 2. Nie oczekuj, że w grę, która ma ponad 18 lat zawsze chętnie ludzie będą grali. 3. Z tego co Benio pisał, to na 3 serwery 1.6 idzie 9zł na dzień, więc wątpie by podnosił tylko dla jednego serwera. Można lekko podnieść kwotę reklamy do tych 3 serwerów 1.6 ale nie wiem czy to konieczne troche tak, troche nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 A bartaz powiec mi co z rt#3 tez jest podobnie a co do propki Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi