raven Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Typ Grafiki: Avatar na serwer Discord'a. Tematyka: ArenaSkilla (Logo Areny na środku + jakaś mapa z CS:GO w tle czy coś w tym stylu). Wymiary: Równe, 1000x1000 na przykład Kolorystyka: Tło ciemne, logo jak logo w tych samych kolorach co tutaj. Napis/y: - Inne uwagi: Logo może być po prostu wyciętą "głową gladiatora", jednakże samego wyciętego pliku nie podrzucę, bo nie posiadam, musicie zrobić sami. Grafika ma być zrobiona w "kole" z jakimś obramowaniem, kolor najlepiej pod kolory forum czyli taki pomarańczowo-czerwony, ale jestem otwarty na propozycje. Jak nikt nie wrzuci nic fajnego to po świętach wrzucam z powrotem stare autorstwa KamyK'a, tworzę to zlecenie, bo być może ktoś czymś zaskoczy, why not. Macie miejsce do popisu. Link do logo AS: here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Zmieniłem troche format logo i podrzucam pliki .PNG [Wymiary 850x850] (2 wersje, z czapką świąteczną i bez oczywiscie z mozliwoscia edit bo mam pliki .psd albo podesłaniem ich :p) Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Kellow-Arts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 @ Kellow-Artsczapka nie musi być, ale nie uważasz, że ta grafika jest niskiej jakości? Ta cała czarno-biała obramówka wygląda jak zrobiona w paincie, w porównaniu do Twoich poprzednich prac to jest jedna z gorszych + te tło jest takie wyblakłe strasznie, pobaw się trochę filtrami jak masz czas i chęci. Praca może być mniejsza, jak chcesz, aby logo areny nie wyglądało tak kiczowato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) dc i tak rozwala jakość xD Edytowane 11 Grudnia 2019 przez KamyK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zlecenie zostało wykonane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi