twojstary Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nick :sher o Nick admina: TOM4K Długość bana: perm Data i godzina: 06.12.2019 18:20 Serwer: only mirage Powód bana: cheatujesz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mapa: mirage pozdrawiam profesjonalnych adminow tej przepieknej sieci serwerow 1 1 Zmieniam nazwę tematu na sensowną Przez PiKe, 6 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Obojga wiemy, że miałeś swoje dziwne sytuacje wcelowywanie się taką samą ilość razy w dane miejsce ilu jest tam przeciwników, wychylasz ciągle dopóki nie zabijesz wszystkich Czasami specyficzne BH, tak jakbyś go nie robił ty Jeżeli byłeś czysty, sprawdzi to BARDZIEJ PROFESJONALNA OSOBA OD UB ITD, @ fili Myślę, że potwierdzić i wypowiedzieć się tu mogą m.in @ Spe3DU@ Energetic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 ta to jak ktos bedzie rozpisywal demko to poprosze o wyliczenie sytuacji w ktorych wystapila ta sytuacja "wcelowywanie się taką samą ilość razy w dane miejsce ilu jest tam przeciwników, wychylasz ciągle dopóki nie zabijesz wszystkich" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Teraz, sher napisał: ta to jak ktos bedzie rozpisywal demko to poprosze o wyliczenie sytuacji w ktorych wystapila ta sytuacja "wcelowywanie się taką samą ilość razy w dane miejsce ilu jest tam przeciwników, wychylasz ciągle dopóki nie zabijesz wszystkich" pozdrawiam To skąd wiesz ilu ich tam może być, skoro połowy nawet owych terrorystów, akurat w pałacu nie widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 co?? w sensie chyba chodzi o runde przed moim permem pewnie dlatego ze za kazdym razem jak zabijalem jednego to albo inny typ strzelal z palacow, albo bylo go po prostu jak cos to nawet shoty tych akcji mam, a nie stac mnie na cheata z anti obs modem czy jak to tam sie nazywa (ani na zadnego innego) zeby nie bylo widac mojego wh i przy okazji shotuje shadowplayem a z tego co mi sie wydaje to zaden cheat nie ma anti shadowplaya wiec jak cos to mozna napisac, chetnie wysle shota z mojej perspektywy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nie spamić! Czekamy na demko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Unban. Chłop co na farcie leciał a te mu perma dali xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi