Archmage Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Link do steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198075050927/ Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/xKacpersky1337/ Nick oskarżonego : xKacpersky Opis sytuacji: Dał polecenia wychodzimy na marker niebieski i mamy tam bezruch wyszedłem lecz marker był cyjanowy i za to nas zabił Serwer: JB Dowody : jb_new_chernobly Data i godzina: 12.05.2019 17:34 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkuteEs Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 wychodzimy na marker niebieski i mamy tam bezruch wyszedłem lecz marker był cyjanowy różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Teraz, Pawlak napisał: wychodzimy na marker niebieski i mamy tam bezruch wyszedłem lecz marker był cyjanowy różnica Cyjan– odcień niebieskiego, blady i spłowiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 W menu /marker jest odróżniony kolor niebieski oraz Cyan Czyli Kacpersky zrobił dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 w sumie racja , cyjanowy to odcien niebieskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie bez powodu jest to odróżnione w !marker, niebieski to niebieski, a cyjanowy to cyjanowy. Nie rozumiem poco skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Skarga nie słuszna, polecenie było wydane dobrze. Cyjanowy to CYJANOWY. NIEBIESKI TO NIEBIESKI. Mam nadzieję że gracz jb to rozumie. Edytowane 5 Grudnia 2019 przez SKJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Przypominam, że zakazane zostało mylenie kolorami markerów xDD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Ktoś kiedyś odgórnie napisał że niebieski i cyjanowy to dwa różne kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi