Kostek* Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Nick: Kostek* Nick oskarżonego: Krejz Opis sytuacji: Zostaliśmy we 2 po chwili jak każdy mówi przed cele po kolei mi mówi gdzie jestem i żebym stamtąd szedł przed cele (wiem że to jedna sytuacja ale raczej takich rzeczy nie powinien wiedzieć) Było to pod koniec wg chyba 2 runda wg Serwer: JotBe Dowody: JB_urwis, godzina 19.50, runda chyba 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 krejz - 48h ban. info na ts. Do nadania Nw z kim mógł gohstować ale next time cała podejrzana ekipka 3 dni bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 @ SK4N3Rto do adminów Twoich mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) @ xBonio -admini ukarali oskarżonego wczoraj. temat do zamknięcia :v (ja tu nie mam praw) Edytowane 8 Grudnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi