Lekter Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Siemka nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale czy ma ktoś playliste z HNS ? chodzi mi też o jedną konkretną piosenkę niestety niepamietam jak sie nazywa ale śpiewa ją francuzka (chyba francuzka) XD byłbym wdzięczny gdyby ktoś podesłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Prawdopodobnie to jedna z tych https://forum.arenaskilla.pl/topic/5995-20-roundsoundy-pop-rap-techno-pazdziernik/ Btw, jak nuta się odpala to na czacie wyświetla się jej nazwa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekter Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 ja wiem ale z moją pamięcią do tytułów bywa tak że niepamiętam co widziałem 5 sekund temu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Indila - Parle à ta tête Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi