szefxkacp Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xKacpersky1337/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198167369690/ Nick oskarżonego: @ CallMeMaybe Opis sytuacji: Ogólnie to adminek się spłakał bo napisałem "DAWAJCIE RTV OSTATNIA RUNDA", po około minucie napisałem "DAM 1000 FAJEK ZA RTV" a adminek mi dał gaga na godzine za nadużywanie po napisaniu 2 wiadomości oraz 1 wiadomości na vip chacie i jednej na gang chacie Serwer: jb Dowody: demko z mapy jb_urwis około 20:30 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Po pierwsze tak, Była zmiana mapy bo faktycznie mapa za ciekawa nie była, następnie po zmienionej mapie społeczność serwera stwierdziła, że ta mapa którą wybrali również jest nie za ciekawa i również była zmieniana. Większość serwera stwierdziła, że aktualna mapa jb_urwis jest ok i zostajemy na niej, po czym "zawsze święty i najgrzeczniejszy na serwerze" "pan" @xKacperskyzaczął spamować na chacie wiadomościami cos w stylu "Ey RTV nie działa pluginy się zepsuły zobaczcie czy wam działa" , "Kto wpisze RTV dam 1000fajek" "RTV OSTATNIA RUNDA", po czym stwierdziłem, że takie rzeczy naprawdę działają na szkodę serwera i powiedziałem, że będzie to karane, po czym znowu zaczął wypisywać takie rzeczy dlatego dostał gaga 60 min za naduzywanie(spam) + wprowadzanie graczy w błąd. Nie wspomnę już o spamie na u@, że czegoś takiego nie robił i jego bardzo miłych zwrotów do Administracji . Gag nadany przeze mnie oraz mute nadany przez @ MrWhitenadany słusznie. Po drugie, kara mogła być dłuższa to nie jest twoje jedyne przewinienie, dlatego następnym razem upominam, że kary będą dłuższe . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Skarga została odrzucona. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi