Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skargunia na mental broke dzieci(JB)

Udostępnij

Matysiak

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Yasuowaty

Link do steam oskarżonego: Za dużo żeby wklejać.

Nick oskarżonego: Skośny cobler, krejz, saturday, rzuffik, rajek i tak dalej.
Opis sytuacji: Wchodze sobie na serwer i saturday i rzuffik zaczynają gadać all time to co napisałem pod skarge na nich(Taktyczne spłakanie się). Po czym wdajemy się w dyskusje. Nagle Krejz i Cobler Drą Pi*de i wyzywają adminów, Józef dał jednemu muta na 60, a drugi został bez muta. Na czacie zaczeli spamić coś typu (J*bać Adminów)*Typical mentalność 4 latka*. Saturday zaczyna drzeć na mnie ryja, a rajuś w porównaniu do Józefa nic nie robi. Józef próbował coś ogarnąć a rajek wylane ma i pisze, że on nic nie zrobi.
Serwer: JB
Dowody: Demko jb_facebook Wynik ok. 2-1, na samym początku mapy.

Data i godzina: 16.11.2019 20:17

PS. Gratuluje postawy dla Józefa, ale polecam dawać szybciej muty.

• Haha! 1

Wypraszam sobie, tylko dwie osoby z 7 ze skargi dostały muty także poczekam do rozpatrzenia przez ubt. Dodatkowo po akcji dostałem muta od Józka za to że powiedziałem Kacperskiemu że nikt nie chce słuchać jak gość all time gada że ktoś ma cheaty....

SS z SB:

bezkita.png.6ddad8d4404607c93012d81f0cc13011.png

Mutowałem tych kogo pamiętałem że obrażali/wyzywali ale ja też byłem w ct i grałem więc niewszystkich mogłem zapamiętać. Niejestem botem żeby sprawdzać czat co chwile i patrzyć co piszą

A po 2 bawiłem sie dużo z nickami w którcyh są niepolskie znaki

Edytowane przez Jozek

Ogólnie to potwierdzam zachowanie tych wszystkich (graczy timspikofychhh) cały czas odwalaja pajacerke na voicechacie nie wiem, myślą, że są bogami tego serwera. Wkoncu ktoś się odważył napisać na nich skarge bo zaraz zaczną płakać bo ktoś napisał skargę i mu przeszkadzać w prowadzeniu gdy nie ma admina (grożą nowym banem, wyjściem z CT bo kolega jest w kolejce) bo jak jest adminek to albo Liza mu du.pe albo go wyzywaja (zależy jaki admin i czy zna SZYBKIE KOMENDY XD) 

Dać bana na miesiąc i skargi z JB zmniejsza się z 10 tygodniowo do 2 tygodniowo....

A co do adminów to do nich nic nie mam bo nie są robotami i nie dadzą banków wszystkim gdy prowadzą w ct (Jozek) żeby szybciej dawać muty/gagi kopiuj nick z konsoli po wpisaniu "status" żeby długo się z tym nie męczyć 

Edytowane przez Kostek*
  • Lubię to! 2
  • Haha! 2

Rzuffik - gag 60 min Kultura/Wyzwiska. Do nadania

Skośny cobler - Mute 360 min Kultura oraz nadużywanie mikrofonu. Do nadania

Rages - Mute 120 min Nadużywanie mikrofonu. Do nadania

krejz - Mute 360 min Kultura. Do nadania. "chuja mi zrobią" XD

Rajek zamiast dać gaga Skośnemu coblerowi to zbanował go czego nie powinien robić ponieważ, za wyzwiska na czacie daje się Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin a nie bana. Admina zostawiam @ SK4N3Rlub @ Dover

• Lubię to! 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności