Matysiak Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Yasuowaty Link do steam oskarżonego: Za dużo żeby wklejać. Nick oskarżonego: Skośny cobler, krejz, saturday, rzuffik, rajek i tak dalej. Opis sytuacji: Wchodze sobie na serwer i saturday i rzuffik zaczynają gadać all time to co napisałem pod skarge na nich(Taktyczne spłakanie się). Po czym wdajemy się w dyskusje. Nagle Krejz i Cobler Drą Pi*de i wyzywają adminów, Józef dał jednemu muta na 60, a drugi został bez muta. Na czacie zaczeli spamić coś typu (J*bać Adminów)*Typical mentalność 4 latka*. Saturday zaczyna drzeć na mnie ryja, a rajuś w porównaniu do Józefa nic nie robi. Józef próbował coś ogarnąć a rajek wylane ma i pisze, że on nic nie zrobi. Serwer: JB Dowody: Demko jb_facebook Wynik ok. 2-1, na samym początku mapy. Data i godzina: 16.11.2019 20:17 PS. Gratuluje postawy dla Józefa, ale polecam dawać szybciej muty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Tak to jest jak @ SK4N3R przyjmuje jakis nie ogarów ( @ rajek ) na admina + rajek ma taką aktywność Edytowane 16 Listopada 2019 przez leon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) gracze dostali bany muty i gagi po tym jak wyszedłeś Matysiak tego muta to ja dałem a nie Józek to józek nic nie robił Edytowane 16 Listopada 2019 przez rajek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 no jakos nic takiego nie robilem, ci co darli morde dostali muty/gagi wiec o co ci chodzi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 To Ty zaczynasz prowokować, nazywając mnie dzieckiem i debilem, pisząc teraz skargę sam wychodzisz na płaczka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Wypraszam sobie, tylko dwie osoby z 7 ze skargi dostały muty także poczekam do rozpatrzenia przez ubt. Dodatkowo po akcji dostałem muta od Józka za to że powiedziałem Kacperskiemu że nikt nie chce słuchać jak gość all time gada że ktoś ma cheaty.... SS z SB: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Potwierdzam! Potem jeszcze cobler pisał na czacie JE**Ć ADMINÓW i dostał bana zamiast gaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Dostał bana bo robił to nadmiernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Mutowałem tych kogo pamiętałem że obrażali/wyzywali ale ja też byłem w ct i grałem więc niewszystkich mogłem zapamiętać. Niejestem botem żeby sprawdzać czat co chwile i patrzyć co piszą A po 2 bawiłem sie dużo z nickami w którcyh są niepolskie znaki Edytowane 16 Listopada 2019 przez Jozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Ogólnie to potwierdzam zachowanie tych wszystkich (graczy timspikofychhh) cały czas odwalaja pajacerke na voicechacie nie wiem, myślą, że są bogami tego serwera. Wkoncu ktoś się odważył napisać na nich skarge bo zaraz zaczną płakać bo ktoś napisał skargę i mu przeszkadzać w prowadzeniu gdy nie ma admina (grożą nowym banem, wyjściem z CT bo kolega jest w kolejce) bo jak jest adminek to albo Liza mu du.pe albo go wyzywaja (zależy jaki admin i czy zna SZYBKIE KOMENDY XD) Dać bana na miesiąc i skargi z JB zmniejsza się z 10 tygodniowo do 2 tygodniowo.... A co do adminów to do nich nic nie mam bo nie są robotami i nie dadzą banków wszystkim gdy prowadzą w ct (Jozek) żeby szybciej dawać muty/gagi kopiuj nick z konsoli po wpisaniu "status" żeby długo się z tym nie męczyć Edytowane 16 Listopada 2019 przez Kostek* 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Rzuffik - gag 60 min Kultura/Wyzwiska. Do nadania Skośny cobler - Mute 360 min Kultura oraz nadużywanie mikrofonu. Do nadania Rages - Mute 120 min Nadużywanie mikrofonu. Do nadania krejz - Mute 360 min Kultura. Do nadania. "chuja mi zrobią" XD Rajek zamiast dać gaga Skośnemu coblerowi to zbanował go czego nie powinien robić ponieważ, za wyzwiska na czacie daje się Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin a nie bana. Admina zostawiam @ SK4N3Rlub @ Dover 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 @ rajeknastępnym razem nie banuj osoby, stosuj muty i gagi w takich sytuacjach. Upomnienie dla admina, gracze ukarani/do ukarania. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi