Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skośny fabian: TS czy WH?

Udostępnij

SK4N3R

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: SK4N3R
Nick oskarżonego: @ SkosnyFabian
Opis sytuacji: demko 30:55, fabian wpatrzony w jeden punkt nagle odwraca się w moją stronę i zaczyna strzelać. niemożliwe jest to, aby oskarżony usłyszał mnie z tak dalekiej odległości. cały czas byłem na chodzie (shifcie). 
Serwer: JB
SID oskarżonego: STEAM_1:0:238720490
Dowody: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20191110-164207-684507806-jb_urwis-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-1713.zip

chcę potwierdzić lub odrzucić moją tezę, że skośny używa WHa lub TSa do gry na JB
@ SchMidT @ fili- liczę na Wasz rzetelny opis wydarzenia ;) 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Na samym początku akcji skośny widział twój model jak wchodziłeś do budynku lecz od tego momentu szedłeś na shifcie postanowił podejśc razem z innym więzniem pod ten domek i chciał tam wejść, ale coś go zatrzymało i zmienił kierunek na ten w który ty podązałeś caly czas na shifcie wcelował się pomiędzy dachy budynków na jakies ~7s patrząc się oczywiście na jedną strone budynku. Po czym nienaturalnie wcelował się na wyjście z drugiego budynku z którego wychodziłeś i zaczął strzelać. Jak na moje było to info na ts'ie, ponieważ przez pewien czas nie wiedział do końca gdzie przebywałeś, ale w ostatnich sekundach idealnie wcelował się w to miejsce z którego wychodziłeś. Zagrań tej akcji było kilka (mógł obejść Ciebie na plecy, wcelować się w budynek z ktorego wchodziłeś lub też zostać do końca wcelowany pomiędzy budynkami patrząc jednoczesnie na wejscie z którego wchodziłeś. Decyzję o karze zostawiam Tobie.

Edytowane przez SchMidT
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności