SK4N3R Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Nick: SK4N3R Nick oskarżonego: @ SkosnyFabian Opis sytuacji: demko 30:55, fabian wpatrzony w jeden punkt nagle odwraca się w moją stronę i zaczyna strzelać. niemożliwe jest to, aby oskarżony usłyszał mnie z tak dalekiej odległości. cały czas byłem na chodzie (shifcie). Serwer: JB SID oskarżonego: STEAM_1:0:238720490 Dowody: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20191110-164207-684507806-jb_urwis-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-1713.zip chcę potwierdzić lub odrzucić moją tezę, że skośny używa WHa lub TSa do gry na JB@ SchMidT @ fili- liczę na Wasz rzetelny opis wydarzenia 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 No co można napisać po prostu chłopak z goldem cię zabił i tyle . Moim zdaniem RUDY jest bardzo Doświadczonym graczem CS , grał w ESL ale niestety musieli go wyjeb*** ponieważ jego umiejętności są za dobre 1 2 Spam. ((: Przez Mikru, 10 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 wedlug mnie info z ts poniewasz widze go na ts ktory nie jest areny gdzie czesto przebywa jak gra z pomka i krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Na samym początku akcji skośny widział twój model jak wchodziłeś do budynku lecz od tego momentu szedłeś na shifcie postanowił podejśc razem z innym więzniem pod ten domek i chciał tam wejść, ale coś go zatrzymało i zmienił kierunek na ten w który ty podązałeś caly czas na shifcie wcelował się pomiędzy dachy budynków na jakies ~7s patrząc się oczywiście na jedną strone budynku. Po czym nienaturalnie wcelował się na wyjście z drugiego budynku z którego wychodziłeś i zaczął strzelać. Jak na moje było to info na ts'ie, ponieważ przez pewien czas nie wiedział do końca gdzie przebywałeś, ale w ostatnich sekundach idealnie wcelował się w to miejsce z którego wychodziłeś. Zagrań tej akcji było kilka (mógł obejść Ciebie na plecy, wcelować się w budynek z ktorego wchodziłeś lub też zostać do końca wcelowany pomiędzy budynkami patrząc jednoczesnie na wejscie z którego wchodziłeś. Decyzję o karze zostawiam Tobie. Edytowane 10 Listopada 2019 przez SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 To nie pierwsza sytuacja, kiedy @ SkosnyFabiandostaje informacje na TSie. Krótkie bany nie działają na niego. Może przez miesiąc przemyśli swoje zachowanie. Jeśli nie to będzie perm. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 2 minuty temu, SK4N3R napisał: Może przez miesiąc przemyśli swoje zachowanie. no i fikuśnie, sprawa załatwiona 🤠 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi