MajkuteEs Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) Nick: Pawlak Wiek: W Marcu kończę 18 lat (mimo że po mnie nie słychać) Mogę w łatwy sposób udowodnić. Dlaczego ja mam otrzymać admina: Gram często na Naszym serwie o późnych godzinach i wręcz codziennie spotykam się z osobami które szerzą nienawiść i chcę z tym walczyć. oświadczenie w adminowaniu: Czytałem regulamin jestem na bieżąco z rok temu byłem adminem jb w innej sieci obecnie siedzę po 5 godzin na serwie ArenaSkilla jestem tu od 2 miesięcy ale już poznałem wiele osób i z wieloma mam dobry kontakt wydaje mi się że sprawdzałbym się jako Administrator tego serwera. Jak długo gram w CS:GO?: Ponad 1200h w obecnej chwili gram po 60-70 h na tydnień. W których godzinach najczęściej gram na serwerze? od 12 do czasem nawet i 3 w nocy Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ORC] Pawlak/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 6 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198268975358/ Mikrofon: Tak. Mutacja: Posiadam Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak. Edytowane 8 Listopada 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Jestem za tym żeby pawlak dostał admina ponieważ gram w późnych jak i porannych porach i ogólnie jest opanowany spoko morda krótko mówiąc 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoobleR Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Na tak Ogarnia Poucza Pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) na nie znajomość sm 6 Edytowane 8 Listopada 2019 przez Dawzombie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Ogarniety chlop wedlug mnie sie nadaje. Na Tak Edytowane 9 Listopada 2019 przez L1Qu1D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Tak Edytowane 9 Listopada 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendragon Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 tak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 -Drżesz się na mikrofonie -Prowokujesz graczy -Wyzywasz graczy -Nie ogarniasz dobrze ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Można dać szansę na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 No niestety Ale na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Nieeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi