RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/RUMUN_Andrzej/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198155593502/ https://steamcommunity.com/id/JESTEMH1dden/ https://steamcommunity.com/profiles/76561198075050927/ Nick oskarżonego: Diablo za fk, hidden za probe ogarniecia sytuacji ale bez skutku, archmage za zero reakcji Opis sytuacji: Diablo zrobil fk na 7days za robicie secreta czego nie zrobil (1fk) potem ct prowadzacy dal polecenia "ustawiacie sie pod moimi strzalami" ja pobieglem do najblizszych strzalow na scianie ktore widzialem co bylo w droga strone co oni chcieli ale strzaly tam byly.... prosilem admina zeby dal mu bana bo to byly 2 fk, admin mowi ze da nam fd albo zabawe jaka bedziemy chcieli pomiedzy soba, 7days nie chcial zabawy ja tez wiec chcielismy fd a dostal go caly serwer........ po czym byla klotnia z zadnym rezultatem 1 ct tez nie ogarnial prowadzenia a admini tylko mu kazali prowadzic dwa razy pokazal ze nie umie a admini nic Serwer: jb Dowody: demo jb_facebook runda 4-7 na 7 juz afk bylem bo pisalem skarge + @ 7dayspotwierdzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Potwierdzam w połowie Trza poczekać na demko bo pewny nie jestem @ Archmagerumun kilka razy mowil ze nie chce zabawy tylko fd, a mnie nie bylo przez chwile wiec Edytowane 7 Listopada 2019 przez 7days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) 0 reakcji mówiłem żeby dal fd lub zabawę. Ale afk byliście jak pytali się was jaką zabawę chcecie 0 odpowiedzi minęła 1 min i fd Edytowane 7 Listopada 2019 przez Archmage 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 bo gadalem z 7 na ts i czekalem az cos powie powiedzial ze niewie to powiedzialem ze chce fd ALE NIE DLA CALEGO SERWERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 2 godziny temu, RUMUN_Andrzej napisał: bo gadalem z 7 na ts i czekalem az cos powie powiedzial ze niewie to powiedzialem ze chce fd ALE NIE DLA CALEGO SERWERA Dobra rozumiem to lecz jak jest moja wina w tym że oni chcieli dać zamiast fd zabawę i się pytali was jaką chcecie i minęła 1 minuta to był fd dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 mi nie chodzi oto mi, glownie mi chodzi o to ze nie dostal gosc ctbana za 2 fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Wystarczy przeprosić i nie dostanie ctbana. Jeśli zrobił tylko 2 fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 czego nie zrobil nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 38 minut temu, RUMUN_Andrzej napisał: czego nie zrobil nikt Przepraszam. Możecie zamknąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Diablo - CTBan 60m - nie ogarnia fk na mnie - tak fk na tobie - raczej nie dlaczego? mogl to odebrac jako oddalanie sie a jednak kazdy zrozumial raczej ze nie pod te strzaly powinni isc mozna to dwojako odebrac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi