ravii Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Link do steam: nie Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198296240567/ Nick oskarżonego: Lubie7daysy + administracja która ma to gdzieś :)) Opis sytuacji: celowy freekill Serwer: JB Dowody: jb_snow 18:30 (SK4N3R obejrzyj sobie to demeczko :)) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Nie był to specjalny fk Był zakaz patrzenia się na ct a ty się patrzyłes @edit jak dla mnie tylko bezruch się odwołał Edytowane 6 Listopada 2019 przez 7days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 "po wyczytaniu nicku odwołuje się bezruch jak i zakaz patrzenia się na ct" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 ravii dostałeś up'a a poza tym 7 days mógł się pomylić, i nie był to specjalny freekill . Nawet skaner cię upomniał ze za takie zgłoszenia tez moze byc ban . @ SK4N3Rjak możesz wypowiedz się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 59 minut temu, 7days napisał: Nie był to specjalny fk Był zakaz patrzenia się na ct a ty się patrzyłes @edit jak dla mnie tylko bezruch się odwołał A nawet jak był fk to za jednego nic nie ma 1 już od jednego specjalnego FK jest CT ban ... Przez SK4N3R, 6 Listopada 2019, edytowane 6 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) 2 godziny temu, ravii napisał: Nick oskarżonego: Lubie7daysy + administracja która ma to gdzieś :)) administracja nie ma tego gdzieś, administracja po prostu nie może wierzyć graczom na słowo sam ze swojej strony starałem się wyjaśnić całą sytuację, pytając 7daysa o przebieg zdarzenia. 7days powiedział, że nie wiedział o odwołanym zakazie patrzenia się w stronę strażnika, więc uznałem to za zwykły FK, zrespiłem Cię i w ten sposób zakończyłem sprawę. UBT obejrzy sobie demko i oceni, czy freekill 7daysa był celowy, czy też nie EDIT: sam obejrzałem demko: @ 7dayscelowy FK, CT ban 180 minut Skarga została przyjęta. Edytowane 6 Listopada 2019 przez SK4N3R 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi