Gawron Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Nick: Havke Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc serwerowi w utrzymaniu porządku. Na serwerze czasami odwalają się różne rzeczy, kiedy nie ma admina chciałbym temu zapobiec. Nie lubię kiedy w CT są osoby które nie ogarniają, lub poprostu nie mają mikrofonu. Doświadczenie w adminowaniu: ponad 6mies na hns no i na jb też byłem Jak długo gram w CS:GO?: ok: 1800h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: kiedy mogę Link GT: https://www.gametracker.com/player/Havke/137.74.7.15:30050/ poprawiona Aktywność nabijam cały czas jak tylko mogę Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/PakaMaka11 Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Słaba aktywność Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Mordko mordeczko mordunio. No pewka ze na tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Na nie :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 XDXD Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Stary druchu... Masz na tak ale popraw aktywność plizz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Na Tak Pudzianie nocniku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MindFuck Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Jak sie nie myle w regulaminie jest napisane, ze trzeba mieć przegrane 24h, 1030min to nie 24h, tą jak i inne wymagania regulaminu można pominąć jeśli serwer nie posiada więcej niż 5 adminów, a posiada więcej, przykro mi, spróbuj jak poprawisz aktywność, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Jestem na tak przynajmniej go widać na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Na tak tylko popraw akty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 SORRY nie akty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 +ogarnięty +był już adminem -aktywność do poprawy Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 tak ogarnia lepiej admina niż aktualnie wiekszosc adm na jb siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 haha nie zartuj sobie na tak Gavrilek ogarnia duzo, tylko a5 mu latwo podjebac ale to nie wazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Tak imo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi