NRGetic Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): Energetic Wiek: 16 lat (w Lutym 17) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Myślę że się nadaje na admina nawet dużo gram na tym serwerze a dodatkowy admin zawsze sie przyda. wiem że jest paru adminów niektórych nawet dobrze znam ale nie zawsze są oni do dyspozycji. Doświadczenie w adminowaniu: Doświadczenie jako admin był w Overwatch ale niestety jeszcze nie w csgo. Jak długo gram w CS:GO?: 3/4 latka. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Po szkole, około 15.00 do 20.00 w weekendy naturalnie dłuzej Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków): https://www.gametracker.com/player/Energetic/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 1/10 😞 Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/NRgetic/ Mikrofon: (Tak/Nie): Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): 1/2 Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście ze tak 7 razy 🙂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) Jak ci to podanie zakceptowali z sm 1/10 I mutacja 1/2 okres probny Edytowane 2 Listopada 2019 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 5 minut temu, Mat3usz napisał: zakceptowali Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Sm się douczy Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 +/-sm +wiek +aktywność +/- mutacja na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 53 minuty temu, Mat3usz napisał: Jak ci to podanie zakceptowali z sm 1/10 Pretensje do zielonych Musisz miec co najmniej 2/10 sm, poucz sie troche i wtedy probuj Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi