Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Nitrek

Nick oskarżonego: admin mr.white

+ hiden

Opis sytuacji : Gracz belz blyat zaczął mnie nadmiernie prowokować,dopiero gdy napisalem 2 razy na u@ white mi napisał "zaraz nitrek" po czym belz kolejny raz mnie sprowokował i wtedy belz dał mu "upomnienie" które nic nie dało ponieważ poźniej jednego z graczy wyzwał od "cytuje skur**syna każdy wie co to znaczy i kogo to obraża z rodziny lecz po tym wyzwisku nikt mu nie dał ani muta ani ostrzezenia czy upomnienia

Serwer JB

Dowody: mapa ba_jail_electric_razor_v6_go

Z godziny po 18.

5 minut temu, Nitrek napisał:

Gracz belz blyat zaczął mnie nadmiernie prowokować,dopiero gdy napisalem 2 razy na u@ white mi napisał "zaraz nitrek" po czym belz kolejny raz mnie sprowokował i wtedy belz(white*) dał mu "upomnienie"

Tak i dopóki byłem na serwerze więcej nie usłyszałem od belza jak prowokował nitrka/nitra. 

8 minut temu, Nitrek napisał:

Gracz belz blyat zaczął mnie nadmiernie prowokować,dopiero gdy napisalem 2 razy na u@

Myślałem, że się lubicie i ciebie to nie wkurza tylko tak się droczycie. Tego pierwszego zgłoszenia nie widziałem, i następnym razem jak ktoś będzie cię tak prowokować i to usłyszę będę szybko reagował.

Też nie reagowałem z początku bo belz nie jest osobą która prowokuje tak abyś zaczął wyzywać itp. tylko aby się pośmiać z drugą osobą.

Ogólnie to może go lubię/lubiłem ale nigdy tak do mnie nie gadał ani nic wgl ale to juz była przesada. Może to dla żartu było nwm niech sam sie wypowie @Belzale każdy ma gdzieś swoje granice tolerancji... Niech tam ktoś obejrzy demko i belz poniesie jakaś marną karę za obraze rodziny co do white nie mam nic do powiedzienia oprócz ze jest dobrą mordeczką :D

Edytowane przez Nitrek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności