Nitrek Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Nick: Nitrek Nick oskarżonego: admin mr.white + hiden Opis sytuacji : Gracz belz blyat zaczął mnie nadmiernie prowokować,dopiero gdy napisalem 2 razy na u@ white mi napisał "zaraz nitrek" po czym belz kolejny raz mnie sprowokował i wtedy belz dał mu "upomnienie" które nic nie dało ponieważ poźniej jednego z graczy wyzwał od "cytuje skur**syna każdy wie co to znaczy i kogo to obraża z rodziny lecz po tym wyzwisku nikt mu nie dał ani muta ani ostrzezenia czy upomnienia Serwer JB Dowody: mapa ba_jail_electric_razor_v6_go Z godziny po 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 5 minut temu, Nitrek napisał: Gracz belz blyat zaczął mnie nadmiernie prowokować,dopiero gdy napisalem 2 razy na u@ white mi napisał "zaraz nitrek" po czym belz kolejny raz mnie sprowokował i wtedy belz(white*) dał mu "upomnienie" Tak i dopóki byłem na serwerze więcej nie usłyszałem od belza jak prowokował nitrka/nitra. 8 minut temu, Nitrek napisał: Gracz belz blyat zaczął mnie nadmiernie prowokować,dopiero gdy napisalem 2 razy na u@ Myślałem, że się lubicie i ciebie to nie wkurza tylko tak się droczycie. Tego pierwszego zgłoszenia nie widziałem, i następnym razem jak ktoś będzie cię tak prowokować i to usłyszę będę szybko reagował. Też nie reagowałem z początku bo belz nie jest osobą która prowokuje tak abyś zaczął wyzywać itp. tylko aby się pośmiać z drugą osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) Ogólnie to może go lubię/lubiłem ale nigdy tak do mnie nie gadał ani nic wgl ale to juz była przesada. Może to dla żartu było nwm niech sam sie wypowie @Belzale każdy ma gdzieś swoje granice tolerancji... Niech tam ktoś obejrzy demko i belz poniesie jakaś marną karę za obraze rodziny co do white nie mam nic do powiedzienia oprócz ze jest dobrą mordeczką Edytowane 29 Października 2019 przez Nitrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Zajrzy tu ktoś wkońcu gracz powininien odrazu dostać muta a minał tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 admini mogli to roznie odebrac wiec nie miej im tego za zle belz - mute 60m - obraza @ SK4N3Rnic nie zaszlo wiec mozesz zamknac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi