Oros Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Nick: OrosPL (Podczas wchodzenia na serwer zmienia nick na [xPies] OrosPL przez gang). Wiek: 14 (w styczniu 15). Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze podczas gdy nie ma adminów, gracze nadużywają mikrofonów, wchodzą w niedozwolone miejsca, itp; więc chciałem pomóc adminom by zmniejszyć te problemy. Doświadczenie w adminowaniu: Admina miałem już kilka razy, na serwerze HnS#2 i nie istniejącym już Surf+Rpg . Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata, niecałe 850h. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Próbuje grać po południu w weekendy i po południu bądź wieczorem w tygodniu. Link GT: https://www.gametracker.com/player/OrosPL/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/%5BxPieS%5D%20OrosPL/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 4/10. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/OrosPL/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Aktywność nie powala Ale się poprawi Pamiętam go z przed 5miesięcy -odpowiedzialny -pomocny -sympatyczny Na TAK ❤ We tam na steamie przyjmij takie znaczki chińskie Edytowane 27 Października 2019 przez leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Sory byku ale NA Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Oj na pewno nie -wiek I mnie nie przekonuje podanie Jestem tym bardziej Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Przydała by się osoba do pilnowania serwera HnS, więc dałbym na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, nick). *Do konkretnej osoby z danego serwera. Aplikant został przyjęty na stanowisko, na 2-tygodniowy okres próbny. Admini na +, Z tego co widzę aktywność nie najgorsza więc Okres próbny Edytowane 27 Października 2019 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi