Phrasal Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Witam! Na imię mam Kuba, mam 18 lat i mieszkam w woj. Małopolskim, Beskidzie Małym, powiecie Wadowickim, a dokładniej w gminie Andrychów Interesuję się Counterkiem, bieganiem oraz logistyką. Uczęszczam do Trzeciej klasy technikum o profilu logistycznym. Bardzo się interesuję tą branżą i myślę, że jestem w niej bardziej niż dobry Moje wyniki w nauce odzwierciedla średnia, która zawsze przewyższa 5.3 Wiem, pomyślicie sobie, że cały czas się uczę, lecz to nie prawda.. Nie uczę się w ogóle, cały czas zajmuję się grą w cs:go, a gdy nie gram spotykam się z przyjaciółmi, wychodzę z psem oraz chodzę na randki z moją dziewczyną. Posiadam własny serwer Team Speak 3, na którym często przesiaduję oraz serwer treningowy 128tic, oraz serwer sparingowy. Jestem również założycielem drużyny e-sportowej o nazwie MfoRcE TEAM. Chętnie rozegramy sparing, jeśli tylko masz swój team/MIX. Myślę, że niedługo poznamy się bliżej! Pozdrawiam, `Phrasal. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Cześć, miło Cię poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Hi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Cześć, mam nadzieję że zostaniesz na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Siemano belmondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Bry bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddy Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Witaj Na Arenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Yołłłłłłłłł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi