Joski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Nick: Joski Nick oskarżonego: Yamakashi (o@ jb) Opis sytuacji: Yamakashi mi dał bana na ct na 60 minut za "nieogarnianie CT", Ciekawe jak nie ogarniam XD, zabijając specjalnie graczy? Czy jak bo nie było Ciebie na serwerze a nie sądzę, żebyś tak szybko obejrzałeś demo. 2-3 freekille - CTBan na 60 minut chyba, że strażnik przeprosi graczy - Przeprosiłem graczy po 2 fk, więc za co ten banik? Czyżbyś uwierzył w słowa graczy? Czy jak bo nie rozumiem tego? Dowody: http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=ctbans&advSearch=Joski&advType=name Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Joski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Dlaczego musisz tak wszystko utrudniać? Marnujesz swój i cenny czas innych pisząc te bezsensowne skargi Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Secret_Service 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 XDDDDD widać, że tą skargę napisał NONAME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 @ Secret_Service No wiesz jak dają mi bany za nic to będę utrudniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Mógł dać ci bana za nieogarnianie ponieważ specjalnie zabijasz innych wyzywasz innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jezeli gracz @C1N3K wykonywal dobrze polecenia a ty go zabijasz to oznacza, ze nie ogarniasz wiec CTban sluszny. Skarga jest idiotyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Proszę o czekanie na decyzję rangi wyższej, osobiście nie będę się tłumaczył bo postąpiłem zgodnie z regulaminem serwera. Nie moja wina ,że joskiemu się nie udało uciec od CTBana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Po pierwsze nie wyzywam, po drugie zabiłem specjalnie jedną osobę, za co dostałem bana. A gdzie masz w regulaminie, że za zabicie specjalne jest ban za za nie specjalne nie XD? Jak już wspomniałem czekaj na decyzję rangi wyższej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 1 minutę temu, Joski napisał: Po pierwsze nie wyzywam, po drugie zabiłem specjalnie jedną osobę, za co dostałem bana. A gdzie masz w regulaminie, że za zabicie specjalne jest ban za za nie specjalne nie XD? Zabicie specjalnie podchodzi pod nieogarnianie wiec nie wiem o co ci chodzi. Mozesz ruszyc glowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi