Skocz do zawartości

[Przyjęta]Adminek dal mI muta za nic+fawora

Udostępnij

ToNiezlaDominov2

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:arczi

Nick oskarzonego:domino

Opis sytuacji: typ dal mi muta na 60 za nic poniewaz ani nie przeklinalem ani nie wyzywalem. Regulaminu nie lamalem.Powiedzial ze byl pod wplywem emocji (slychac te emocje po jego glosie xDDD poprostu tlumaczenie z dupy) I zrobil glosowanie czy dac mi muta. Myslalem ze to admin decyduje o nadaniu muta a nie jakies 11 letnie dzieci. Malo tego jakis chlop zaczal mnie prowokowac mowiac do mnie "wypierdalaj", ze zarabiam 2k miesiecznie I ze moglby mnie kupic. Skoro ja dostalem muta za sam nie wiem co gdyz regulamin nie byl lamany to pisalem zeby ten chlop tez dostal gdyz prowokowal obrazajac mnie przy tym. Dopiero po kilku minutach jak ten chlop mu napisal zeby dal mu muta to dopiero wtedy adminek dal mu na 30 min xDDDD ten nie powiem co moim zdaniem I nie tylko moim nie powinien wogole nawet admina posiadac. Faworyzuje I daje muta w oparciu o jakies dzieci ktore maja beke przez kolejne 2 dni z tego ze ktos muta wylapie. 

Mapa I godzina: has_bysamura, ok 10:12

Edytowane przez ToNiezlaDominov2
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Poza tym nie umiałeś zachować kultury na serwerze mimo ostrzeżeń. 

Była miła atmosfera na serwerze. Wbijając na serwer zaczełeś ją psuć prowokując majora... Mówiąc wbijaj na TS3 tam to załatwimy, wtedy się odezwał Renard i tak zaczeliście się wyzywać miałeś więcej ostrzeżeń więc wyrwałeś muta i tyle. Więc nie wiem gdzie ty widzisz tutaj faworke

Hahah to niezly farmazon. Na szczscie wszystko na demku bedzie I zobaczymy czy twoje slowa sie potwierdza.

2 godziny temu, leon napisał:

Nie było żadnej faworki 

Arczi wbił na server popsuł atmosferę obrażał @ DOMINOi innych graczy  prowokował mówił do Domina w rodzaju żeńskim 

Moim zdaniem mut słuszny

Nie bylo? Chlop mnie prowokowal obrazajac przy tym I wyklinajac I dostal o polowe mniejszego muta I to dopiero wtedy kiedy sam napisal zeby mu go dal. Gdyby tego nie powiedzial to by wogole go nie wylapal co zreszta bedzie na demku. Ja nikogo nie obrazalem ani nie wyzywalem ba nawet nie wyzwalem tego typa co mnie prowokowal wiec o czym ty mowisz wogole?

2 godziny temu, Tekashiiiix3 napisał:

Poza tym nie umiałeś zachować kultury na serwerze mimo ostrzeżeń. 

Była miła atmosfera na serwerze. Wbijając na serwer zaczełeś ją psuć prowokując majora... Mówiąc wbijaj na TS3 tam to załatwimy, wtedy się odezwał Renard i tak zaczeliście się wyzywać miałeś więcej ostrzeżeń więc wyrwałeś muta i tyle. Więc nie wiem gdzie ty widzisz tutaj faworke

Wiecej ostrzezen? Ty chyba jestes pijany czlowieku. Wyzywalem go? Zacytuj slowa bo kolejne pomowienie wyssane z palca Prowokacja? To nie byla prowokacja po prostu mowilem mu zeby poszedl na tsa bo nie mialem innej mozliwosci zeby sie z nim skontaktowac proste. I co ty gadasz ze wyrwalem muta za obrazanie czy za przeklinanie jak chlop glosowanie zrobil I wlepil za naduzywanie xDDDDDD

1. Panuje normalna/przyjazna atmosfera na serwerze

2. Wbija "Arczi" i zaczyna swoje dyskusje na temat odwołania/skargi.

3. Zaczyna się dyskusja do której wtrąca się inny gracz, pojawiają się wulgaryzmy

4. Ostrzegam obydwu

5. Arczi kontynuuje dyskusję

6.Zdecydowałem że to gracze zdecydują czy Arczi nadużywa mikrofonu

7. Robię głosowanie z którego wyszło 88% na TAK czyli że nadużywa.(88% nie wzięło się z niczego a te zaległe 12% to najprawdopodobniej jego głos na NIE)

8 .Daje mu muta na 60 z czego robi skargę

Dodam że mut nie był tylko za nadużywanie ale również za wulgaryzmy oraz prowokowanie.

Wnoszę o co najmniej tydzień wyciszenia dla tego "gracza" za ciągłe psucie atmosfery, wulgaryzmy, pokaźną ilość banów i blokad czatów z tych właśnie powodów.

Najlepiej zapytać graczy odnośnie opinii na temat tego "gracza" i się przekonać co o nim sądzą gracze, z którymi spędził choć chwilę.

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

7 minut temu, DOMINO napisał:

1. Panuje normalna/przyjazna atmosfera na serwerze

2. Wbija "Arczi" i zaczyna swoje dyskusje na temat odwołania/skargi.

3. Zaczyna się dyskusja do której wtrąca się inny gracz, pojawiają się wulgaryzmy

4. Ostrzegam obydwu

5. Arczi kontynuuje dyskusję

6.Zdecydowałem że to gracze zdecydują czy Arczi nadużywa mikrofonu

7. Robię głosowanie z którego wyszło 88% na TAK czyli że nadużywa.(88% nie wzięło się z niczego a te zaległe 12% to najprawdopodobniej jego głos na NIE)

Dodam że mut nie był tylko za nadużywanie ale również za wulgaryzmy oraz prowokowanie.

Wnoszę o co najmniej tydzień wyciszenia dla tego "gracza" za ciągłe psucie atmosfery, wulgaryzmy, pokaźną ilość banów i blokad czatów z tych właśnie powodów.

Najlepiej zapytać graczy odnośnie opinii na temat tego "gracza" i się przekonać co o nim sądzą gracze, z którymi spędził 

No pewnie ze tak bylo. Szkoda tylko ze nie napisales wszystkiego ze szczegolami. Na demku wszystko bedzie

Chlop ma chyba jakies problemy psychiczne. Do skargi dodaje mape hide_park godzina 11:16 cos takiego. Najpierw dal mi muta na 5 min za niby glosny mikrofon a jak pisalem na chacie ze orzeciez mogl powiedziec zebym przyciszyl to dal mi gaga za naduzywanie xDDDDD normalnie kulturalnie pisalem o tym mucie I chlop daje za naduzywanie xDDDD to sie w glowie nie miesci co ten typ robi wychodzi na to ze nawet nic napisac nie mozna. Temu gosciowi nie zalezy na spokoju na serwie tylko na tym zeby komus dopierdolic jakas blokada I tak jest prawda

Jeszcze godzina 11:23-24 sie zaczyna. pytam typa czy moze mI wytlumaczyc za co gaga dostalem grozi mutem za naudzywanie. Powiedzialem mu ze przeciez normalnie z nim rozmawiam nie podnosze glosu itp I jest adminem na serwerze a ten mowi ze dostal zgloszenie I po raz ostatni mi mowi zebym nie naduzywal xDDDD jakiws dzieci tam sobie pierdola o nie wiadomo czym a jak ja tylko jedno zdanie powiem to mi mowi zebym nie naduzywal mikro xDDD chlop moim zdaniem do wyjebania na zbity pysk bo to co on odpierdala to jest jakas kpina. 

Poproszę tu kogoś o jakieś ostrzeżenie dla tego gracza za kulturę w wypowiedziach bo to nie pierwszy raz

• Lubię to! 1
Dostanie pewnie bana za MK od jakiegos modka za kilka godzin, nie ma po pisac o ostrzezeniach w skardze. Spam.

Przez Mikru,

Jeszcze taka ciekawostke dodam. Zapytalem kwasiora (kolejny adminek tylko z nazwy xDDD) czemu naduzywa bo cos tam wygadywal ze mnie nie lubi itp to mi odpowiedzial ze on moze a ja nie proste. XDD mam nadzieje ze ktos w koncu zrobi z nimi porzadek bo to jest smiech na sali. Gdyby bylo to komus potrzebne to Godzina cos kolo 11:43 moze troche pozniej. Pozdrawiam ;)

28 minut temu, Soniu199225 napisał:

Arczi skoro obrażasz nadużywasz mikrofonu pomimo zgłoszeń i upomnień to należało ci się 

Tak ja wiem. Zanim cos powiesz obejrzyj demko. Mialem juz tyle mutow ze bardzo dobrze wiem za co sie je dostaje I tak samo wiem jak admini dzialaja a to co robia te adminki na hns to jest dla mnie nowosc 

• 7days zablokował(a) ten temat
W dniu 14.10.2019 o 11:03, DOMINO napisał:

1. Panuje normalna/przyjazna atmosfera na serwerze. Nie minęły 2 minuty zanim Arczi cokolwiek powiedział.

2. Wbija "Arczi" i zaczyna swoje dyskusje na temat odwołania/skargi. Ty zacząłeś dyskusje na temat skargi on tylko powiedział że masz wybujałą wyobraźnie.

3. Zaczyna się dyskusja do której wtrąca się inny gracz, pojawiają się wulgaryzmy. To nie była dyskusja ty ostrzegłeś Arcziego że jak będzie przeklinał to dostanie mute'a a on odpowiedział że "Już się zesrałem" oraz "Jak ojciec przyjdzie to będzie na mnie krzyczał że krzesło osrane". Potem inny gracz mówi żeby Arczi cyt. "Wypierdalał"

4. Ostrzegam obydwu

5. Arczi kontynuuje dyskusję. Nie Arczi nie kontynuował dyskusji tylko drugi gracz zaczął mówić oraz obrażać Arcziego cyt. "Arczi jak to jest zarabiać 2 tyś miesięcznie i być zerem"

6.Zdecydowałem że to gracze zdecydują czy Arczi nadużywa mikrofonu. Arczi nie nadużywał mikrofonu oraz jako admin nie powinieneś pytać graczy z serwera o to czy dać muta czy nie bo ty jesteś adminem i ty decydujesz czy dać czy nie a nie gracze z serwera.

Dodam że mut nie był tylko za nadużywanie ale również za wulgaryzmy oraz prowokowanie. Arczi nie nadużywał mikrofonu.

Major admin Domino nie powinien robić głosowania czy dać mute'a Arcziemu czy nie, ponieważ on decyduje czy dać a nie gracze danego serwera. Po tym jak Domino dał mute'a Arcziemu powinien także dać mute'a Rennardowi który przeklinał, wyzywał oraz prowokował Arcziego. Po kilku minutach Rennard poprosił Domino żeby dał mu mute'a po czym Domino dał mute'a na 30 min za prowokowanie czego nie powinien robić, ponieważ:

2. Admin nie może robić Graczowi screenshot'ów lub banować Gracza na jego własną prośbę.

Podsumowując Domino faworyzował gracza Rennard i zamiast podczas wyzywania się obu panów dać im obojgu mute'a to dał tylko Arcziemu i to przez głosowanie którego nie powinien robić. Następnie gracz Rennard poprosił o mute'a po czym Domino dał mu go czego również nie powinien robić. Skargę zostawiam rangom wyższym.

• Lubię to! 1

Co do głosowania:

Wg mnie na dany moment arcziemu należał się wtedy mut ale uznałem że mogę być pod wpływem emocji dlatego zrobiłem to głosowanie. Moim zdaniem z takim wynikiem głosowania (88℅) serwer był współmyślny ze mną i nie widzę w tym nic złego że to serwer wtedy zagłosował czy arczi ŻECZYWIŚCIE im przeszladzał a nie tylko mi.

Co do tego "wymuszonego muta" na rennardzie to uważałem że rennardowi nie do końca się on należał on (rennard) stwierdził że jednak mu się on należał no to go dostał

• Smutne. 2
  • Haha! 7

• xBonio odblokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności