Belz Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) Nick: Belz Blyat Nick oskarżonego: Kygo Opis sytuacji: Najpierw Fawora, Zostałem Zfreekilowany bo wykonałem dobrze polecenia najpierw powiedział bezruch w celi do odwołania a potem bezruch. I chciał dać zabawe przez którą bym nic nie zyskał. Za długi ban ponieważ za obraze powinienem dostać bana na 30 min ale zostałem prowokowany przez noname'a jakim jest saturday, bo wpieprza sie tam gdzie go nie trzeba. Także raz że fawora innych a dwa złe podejmowanie decyzji co do długości bana, moim zdaniem powinien dostać dengu. A co do gaga to też za długo bo godzina, ale spamiłem więc sie nie zpluje o to, ale godzina to zdecydowanie za długo, pomijając to że nie dostałem ostrzezenia co do spamu na chacie. Mapa i godzina: 21:47 mapa jb_facebook Serwer: JB Edytowane 13 Października 2019 przez Belz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 potwierdzam, admin nie potrafi dac gaga/mute bo daje takie ze wychodzisz wchodzisz na serwer i masz ungaga/unmute xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Najpierw dostałeś gaga a potem jeszcze wyzywałeś na chatcie dla vipów to dostałeś bana proste 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 13 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Dostałem gaga za spam, a obraza to co innego i za to powinienes dac ostrzeżenie proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 19 godzin temu, Belz napisał: Opis sytuacji: Najpierw Fawora, Zostałem Zfreekilowany bo wykonałem dobrze polecenia najpierw powiedział bezruch w celi do odwołania a potem bezruch. I chciał dać zabawe przez którą bym nic nie zyskał. 25:35 @ Kygodwa razy mówi "bezruch w celi do odwołania", później jeszcze totalny bezruch do odwołania itd. @Belzwybiega z celi, dodatkowo ma broń XD -gdzie tu jest FK, albo jakaś faworka 19 godzin temu, Belz napisał: Za długi ban ponieważ za obraze powinienem dostać bana na 30 min ale zostałem prowokowany przez noname'a jakim jest saturday, bo wpieprza sie tam gdzie go nie trzeba. Także raz że fawora innych a dwa złe podejmowanie decyzji co do długości bana, moim zdaniem powinien dostać dengu. A co do gaga to też za długo bo godzina, ale spamiłem więc sie nie zpluje o to, ale godzina to zdecydowanie za długo, pomijając to że nie dostałem ostrzezenia co do spamu na chacie. -obraziłeś saturday'a dostałeś ostrzeżenie, później gaga. to nie pomogło i zaczęły się wyzwiska na VIP czacie. kary uzasadnione i zgodne z taryfikatorem Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi