Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na kygo, FK, Fawora, Za długi ban

Udostępnij

Belz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Belz Blyat

Nick oskarżonego: Kygo

Opis sytuacji: Najpierw Fawora, Zostałem Zfreekilowany bo wykonałem dobrze polecenia najpierw powiedział bezruch w celi do odwołania a potem bezruch.

I chciał dać zabawe przez którą bym nic nie zyskał.

Za długi ban ponieważ za obraze powinienem dostać bana na 30 min ale zostałem prowokowany przez noname'a jakim jest saturday, bo wpieprza sie tam gdzie go nie trzeba.

Także raz że fawora innych a dwa złe podejmowanie decyzji co do długości bana, moim zdaniem powinien dostać dengu.

A co do gaga to też za długo bo godzina, ale spamiłem więc sie nie zpluje o to, ale godzina to zdecydowanie za długo, pomijając to że nie dostałem ostrzezenia co do spamu na chacie.

Mapa i godzina: 21:47 mapa jb_facebook

Serwer: JB

Edytowane przez Belz

19 godzin temu, Belz napisał:

Opis sytuacji: Najpierw Fawora, Zostałem Zfreekilowany bo wykonałem dobrze polecenia najpierw powiedział bezruch w celi do odwołania a potem bezruch.

I chciał dać zabawe przez którą bym nic nie zyskał.

25:35 @ Kygodwa razy mówi "bezruch w celi do odwołania", później jeszcze totalny bezruch do odwołania itd. @Belzwybiega z celi, dodatkowo ma broń XD 

-gdzie tu jest FK, albo jakaś faworka :nibbaWhat:

19 godzin temu, Belz napisał:

Za długi ban ponieważ za obraze powinienem dostać bana na 30 min ale zostałem prowokowany przez noname'a jakim jest saturday, bo wpieprza sie tam gdzie go nie trzeba.

Także raz że fawora innych a dwa złe podejmowanie decyzji co do długości bana, moim zdaniem powinien dostać dengu.

A co do gaga to też za długo bo godzina, ale spamiłem więc sie nie zpluje o to, ale godzina to zdecydowanie za długo, pomijając to że nie dostałem ostrzezenia co do spamu na chacie.

-obraziłeś saturday'a dostałeś ostrzeżenie, później gaga. to nie pomogło i zaczęły się wyzwiska na VIP czacie. kary uzasadnione i zgodne z taryfikatorem

Skarga została odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności