SK4N3R Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Propozycja: 1) udostępnienie graczom komendy !spray 2) wpisanie zabawy "graficiarz" do regulaminu serwera. Treść: komenda !spray jest rzadko używana przez VIP-ów, czy też SVIP-ów, którzy mają do niej dostęp. proponuję więc udostępnić ją reszcie, tak aby każdy mógł zabawić się w "graficiarza". zabawa, która polega na rysowaniu graffiti na ścianie; kto wyżej/ niżej narysuje graffiti wygrywa. (oczywiście przed zabawą warden ustala zasady oraz ilość osób, które przeżyją) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Fajny pomysł, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jestem na tak zabawa z 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zabawa spoko Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 na tak gut propka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Pomysł nie jest zły można wprowadzić, na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElChapo Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 jestem na tak, ciekawy pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 1 tak 2 nie - bez przesady, ze kazda zabawa jaka najdzie ci na mysl bedzie w regulaminie XD tlumaczysz ja 3 slowami "kto wyzej wygrywa" i tyle wiec nie ma co spamowac tymi zabawami bo nagle zrobi sie 30+ i nowa osoba tyle nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Pomysł całkiem niezły. Jesten na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Spray jest dla wszystkich, którzy posiadają w nicku frazę Arenaskilla.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi