Matysiak Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Yasuowaty/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/bickrank Nick oskarżonego: St4lk3r Opis sytuacji: Za 400 fajek zrobił fk na mnie, a gdy powiedziałem że piszę skargę powiedział "Nie pisz skargi a zabije też rudego" No i zabił rudego. Runda 2:2 i 2:3 Serwer: Jailbreak Mapa: jb_buyukisyan_kp-final Dowody: Demko z mapy, jak i świadkowie @Archmage@ SkosnyFabian@ VexSo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Tak było, to nie raz ten gość robi fk, jakiś czas temu (tydzień a tydzień i pół ) było to samo tylko że w moim przypadku, Należy wkońcu coś z tym panem zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Perma mu! @Matysiakna admina bo niechce ci się pisac skarg nie oszukuj sie :pepelove: Edytowane 2 Października 2019 przez Kubus_ 2 nic nie wnosisz do tematu, spam Przez PiKe, 3 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 A +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 @ VexSowypowiedz się jeszcze raz Teraz jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 St4lk3r na pewno nie zrobił tego przypadkowo i wiedział co robi, ale taka sytuacja z nim nie jest pierwsza. Parę dni wcześniej oskarżony zrobił także na mnie FK po czym się śmiał i , tego co mi wiadomo drugi ostatni terrorysta po za mną był jego "kolegą" i po tym jak gość zrobił na mnie FK to jego "kolega" dostał życzenie . Tak więc ja mam admina jeżeli zobaczę na serwerze jak oskarżony robi jeszcze jednego FK i to nie przypadkiem tylko celowo to wtedy będzie trzeba interweniować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Ctban 360 do nadania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi