Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skargi na adminów

Udostępnij

leon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick ☆☆leon☆☆

Nick oskarżonego skj,Danzyk admini hns 

Opis sytuacje: ADMINI mają gdzieś server gracze chodzą po txt proszą o kredyty wyzywają się piszą na czerwono(choć nie są adminami) 

Dowody: Demko z mapy seek nuke old godzina około 16 do 16:45 oraz mogą to potwierdzić gracze @Lord Lancelot @GerN @D0m1n1k

• Lubię to! 1

Ja w raz z Adminem Danzyk w danym momencie graliśmy, reagowaliśmy na zgłoszenia, ale że jako my graliśmy admin Słoniu który był na vanishu mutowal i gagował. Admin nie jest maszyną i nie dojrzy wszystkiego.

A jak wiadomo gern i leon lubią Sobie po nadużywać  komendy !zglos... Także poczekajmy na demko.

PS. 

Z adminów byłem JA(SKJ) 

DANZYK

SŁONIU

Edytowane przez SKJ

15 minut temu, SKJ napisał:

Ja w raz z Adminem Danzyk w danym momencie graliśmy, reagowaliśmy na zgłoszenia, ale że jako my graliśmy admin Słoniu który był na vanishu mutowal i gagował. Admin nie jest maszyną i nie dojrzy wszystkiego. 

Jak mogliście nie dojrzeć wszystkiego, skoro chat był zawalony czerwonym kolorem, pewni gracze byli na txt przez całe rundy, a zostały wam zgłoszone te osoby i nic nie zrobiliście. Poza tym gracz EzBuck's był prowokowany przez graczy oczywiście admini zamiast ukarać prowokujących ukarali pokrzywdzonego. A i pewien gracz notorycznie przechodził do drużyny przeciwnej w celu uniknięcia śmierci, też nic nie widzieliście?

Potwierdzam wersje leona!

Edytowane przez Lord Lancelot

1 minutę temu, Lord Lancelot napisał:

Jak mogliście nie dojrzeć wszystkiego, skoro chat był zawalony czerwonym kolorem, pewni gracze byli na txt przez całe rundy, a zostały wam zgłoszone te osoby i nic nie zrobiliście. Poza tym gracz EzBuck's był prowokowany przez graczy oczywiście admini zamiast ukarać prowokujących ukarali pokrzywdzonego.

Potwierdzam wersje leona!

Reasumując do Ezbucksa, powiedziałem że za prowokacje jego będą muty i każdy przestał. Za muta słonia na ezbucksie nie odpowiadam. 

• Haha! 1

29 minut temu, leon napisał:

Jakoś nic to nie dało i sam na początku prowokowałeś

Tu się zgodzę z leonem mówiłes graczom żeby mnie nie prowokowali ale od kilku dni sam mnie z danzykiem prowokujecie i śmiejecie się ze mnie to że powiedziałeś żeby nie prowokowali to sam to robiłeś wcześniej i już nie udawaj że tak nie był. 

Admin SKJ i danzyk to nic nie robią na serwerze a że dostałem gaga to trudno ale zostałem po krzywdzony bo tylko ja zostałem ukarany za czat a gdzie inni gracze którzy się miało i mnie prowokowali to nic z tym nie zrobiliście i to mają być admini no chyba sobie żarty robicie żeby w taki sposób traktować graczy i nie za reagować  wgl to nie najlepiej grać i nie patrzeć na nic tylko karać mnie gagiem za to że mnie gracze prowokowali i się śmiali że mnie a to szczególnie admin Słoniu 

6 minut temu, DaNzYk napisał:

Rolą admina słoniu który nie jest tu wymieniony, miał on za zadanie siedziec na spect i obserwowanie tego co robia gracze. I to on decydował czy dać bana za txt czy nie 

Przez połowę mapy słoniu wyszedł z servera/gry, nawet wpisałem komęde 'status' w konsoli i go nie było, więc nie wiem co pilnował chyba pulpit.

• Lubię to! 1

4 minuty temu, DaNzYk napisał:

Leon był jednym z najbardziej prowokujących osób EzBucksa 

Ty też prowokowales tak samo jak Skj więc nie gadaj teraz o leonie bo to wy zaczynaloscie a po tem gracze którzy się mnie uczepili i nic nie zrobiliście i to mają być admini którzy prowokują gracza i byłego admina to nie zasługujecie na miano admina na tym serwerze w taki razie 

2:00 Gern txt
3:05 gern txt
6:20 Mówię że wbija nasz ulubiony kolega Ezbucks do danzyka
10:35 Ponownie mówie cześc ezbucks bo wbił na serwer
11:18 Odpowiadam na zaczepki gerna a propo mojego prowokowania ezbucksa
14:15 Gern wraz z dominikiem TXT
17:15 gern txt
18:25 Dominik prowokuje ezbucksa
18:38 Mówię żeby się odczepili od ezbucksa
19:30 Dominik dalej prowokuje
od tego momentu zaczynam mówić żeby odczepili sie od ezbucksa i że będą karani
20:35 słon gaguje Ezbucksa a prowokatorów zostawia. Na co ja z danzykiem zwracamy mu uwage

Tutaj dodaje rozpiske demka.

Niestety nie widać Vip chatu a tam Leon obrażał.

Generalnie nie mogliśmy widzieć że Gern i dominik wchodza na txt skoro szukaliśmy.

A jak były skargi na txt odrazu gadaliśmy:D

22 godziny temu, DaNzYk napisał:

Rolą admina słoniu który nie jest tu wymieniony, miał on za zadanie siedziec na spect i obserwowanie tego co robia gracze. I to on decydował czy dać bana za txt czy nie 

przepraszam ja na spekcie nie siedziałem.A po za tym co to jest za wymówka że my szukaliśmy? to co zwalnia cie to od dawania banów? tak samo mogłeś iść na spekta jak były zgłoszenia a nie robiłeś z tym nic... nie ładnie zwalać winę na kogoś. nie powiem że nie jestem winien bo sam nie reagowałem za co przepraszam

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1

• DOMINO zablokował(a) ten temat
Skarga została przyjęta.

Admini ( Danzyk, Słoniu, SKJ ) dostają upomnienie i za razem pouczenie że w takich sytuacjach ( gracze chodzą po txt, gracze nadużywają mikro/rozmawiają bez mutacji po zgłoszeniach ) dogadują się między sobą lub też nie, który admin idzie na specta i rozwiązuje problemy z serwerem typu txt czy też nadużywanie mikro.

Edytowane przez DOMINO
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności